2777
2789
عنوان

چگونه با فامیلی که رتبه میپرسه برخورد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 53 پست
اره دقیقا...من مامانم اینام خیلی رودرباسی دارن با فامیل

ببین من نوه عموم البرز درس میخوند و همه انتظار قبولی پزشکی تهران رو داشتن  اما چون اخلاق مادرش و خودش خیلی خاصه من نه چیزی پرسیدم نه واقعا کنجکاو بودم به خانوادم هم گفتم نپرسن واقعا به ما چه بعد یه سریا پرسیده بودن شب جوابا یه چیزی استوری کرده بود با تصویر گاو که مثلا گاوید که میپرسین ...  سرتون تو زندگی خودتون باشه من که ندیدم و  اصلا برام مهم نبود فقط شنیدم

چون نپرسیده بودم

اما خب ادم از یه فرد 18 ساله انتظار شعور بیشتری داره حالا اونیکه پرسیده واقعا از کنجکاوی و...  هر چی جوابش میتونه محترمانه تر باشه میتونه خدا رو شکر خوب بود بد نبود.      ...  باشه نه اینقدر تند و بی ادبانه آخرش اینه بگیم چطورمگه؟.؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂💔به خدا دیگه زده بود به سرم تو واتساپ پیام میدادنجوابشون میدادم دوباره زنگ میزدن از خودم می ...

میخواست مطمئن شن راست میگی😞😂

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

وای😭😂😂 دقیقااا

مامانم نه تنها تجربیو انتخاب کرد بلکه دندون و تخصصمم از الان انتخاب کرده و من این شکلیم که خب لعنتی شاید من متنفرم ازین شغل اصن

ببین من نوه عموم البرز درس میخوند و همه انتظار قبولی پزشکی تهران رو داشتن اما چون اخلاق مادرش و خود ...

آره خب اینم هست...بخاطر همبنم این تاپیکو زدم که از الان جوابای کوبنده و در عین حال نرم اماده داشته باشم😞😂