2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم بحثمون شد

544 بازدید | 21 پست

ماه اول عقدیم 

ما دیشب از یک سفر دوروزه برگشتیم ساعت 10 بود خیلی خسته بودم خوابیدم صبح قرار بود بریم دورهمی خونه پدرشوهرم و هم اینکه بار اولی بود که میگفتن بیا تو باغ کمکمون کارگری برداشت محصولاتشون و همه ی خانواده شوهرم بودن به شوهرم گفته بودن که منو هم حتما بیاره ولی من به شوهرم گفتم نمیام هم خسته سفرم هم باید برای امتحان آیین نامه چهارشنبه بخونم 

شوهرم گفت خب بیا اونجا تو خونه استراحت کن ولی گفتم نه خونه خودمون راحت ترم 

شوهرم ناراحت شد ولی گفت باشه و رفت الان همش حس میکنم مادرشوهرم اینا از دستم ناراحتند که نرفتم کمک و نیومدم و الان از من بدشون میاد چه مادرشوهرم چه خواهرشوهرام و چه جاریم 

عذاب وجدان گرفتم میگفتم کاش میرفتم🤦‍♀️

چون جز من همه رفته بودن کمک  و مادرشوهرم مخصوص زنگ زده بود که حتما بیام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حق دارن و حتما همین فکر رو می‌کنن 

می‌رفتی و الکی اون وسط میموندی و بعد جیم می‌زدی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بحثش کجا بود ؟!!!!🤦🏼

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.