2777
2789
عنوان

باز خواهرشوهرم اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 47 پست
من ۲۰ اماره بابا اصن موندم چیکار کنم بخدا روانیم شوهرم یه بار خوبه یه بار روانی یه بار میبینی به ابج ...

میدونم خوندم 

واسه همین میگم بچه ای 

دو قطبی نیس ؟

سعی کن درستشون کنی 

اگه نشدن ،عمرت رو حروم یه عده مفت خور روانی نکن 

حیفی عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر گلم خیلی حرص میخورم این تاپیک هارو میخونم فک کن یه عمر با هزار تا زحمت بچه بزرگ کنی و نازش رو ...

ازشون بدم میاد

خیلی گش.ادن خیلیییییی 

بعد من میرم خونه مادرشوهرم میگن فلانی اشپزخونه یا مثلا اتاق با تو نکنیم نارتحت میشن

البته اینم بگم من جوابشونو میدما اصلا ازون عروس لالا نیستم 

ازشون بدم میادخیلی گش.ادن خیلیییییی بعد من میرم خونه مادرشوهرم میگن فلانی اشپزخونه یا مثلا اتاق با ت ...

گشاد نیستن ،ساده و بچه گیر آوردن کثافتا😊

بگو من مهمونم 

چرا خودتون خونم از این کمکا نمیکنید ؟

در ضمن به کمترین میزان برو خونه مادرشوهرت 

در حد سر زدن 

دوری و دوستی 

نه اوایل عروسیم خونه جاریم بودن بیشتر الان هی میان اینجا اصن بخدا بحث شیرینی نیس

شرمنده اما نوکر مفت گیر اوردن 😑خب دختر وقتی میان با زبون خوش ازشون کمک بگیر تو کارها،این که معلومه دل نمیکنن از سرویس دهی مفتی

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
شرمنده اما نوکر مفت گیر اوردن 😑خب دختر وقتی میان با زبون خوش ازشون کمک بگیر تو کارها،این که معلومه ...

بس ک اشغالن

بعد همیشه هم میگن ما اصلا کاری بع عروسامون نداریم عروسامون خوشبخت ترینن....همش بلدن از خودشون تعریف کنن

شوهرم اصن نمیرهفکرشونو بکنید مارو حتی یه شام تاحالا دعوت نکردن😏

خب پس راهش اینکه وقتی اومدن یه هفته بیخیال خونه بشی و بزاری همونجوری بمونه تا شوهرت بیاد و ببینه اگه حرفی زد بگی اره دست تنهام نمیرسم اونام کمک نمیکنن