2777
2789
عنوان

زخم رحم

237 بازدید | 21 پست

کسی تا به حال زخم دهانه رحم داشته و باردار نشده؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم زخم داشتم باردار نمیشدم فریز کردم بیست روز بعدش باردار شدم بچم مشکل قلبی داشت به دلیل نا مشخص که تو یه سایتی خوندم یکی از عوارض درمانهای ناباروری مشکل قلبیه جنینه این سریم زخم داشتم ولی بدون فریز حامله شدم خیلیا فریز میکنن سریع حامله میشن عوضش مطمعن میشی رحمت پاکه و بدون عفونت بچه دار میشی عزیزم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

اخه دکترا میگن فریز نمیکنن قبل بارداری من نزدیکه دوساله اقدامم مشکلی هم نداریم یعنی به خاطر زخمه که باردار نمیشم؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
اخه دکترا میگن فریز نمیکنن قبل بارداری من نزدیکه دوساله اقدامم مشکلی هم نداریم یعنی به خاطر زخمه که ...

به احتمال خیلی زیاد از زخمه پریودات منظمه؟

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
من داشتم اول باید زخم درمان بشه، بعد حامله بشی

شما فریز کردی بعدش باردار شدی؟

به احتمال خیلی زیاد از زخمه پریودات منظمه؟

اره دقیقه تخمکای بالغ خوبم دارم ولی دو ساله که حامله نشدم 😕دکتر فقط دارو میده برای زخم فریز نمیکنه

منم هیچ علامتی ندارم فقط هردفعه میرم معاینه بهم میگه زخم داری یعنی برم فریز کنم میترسم مشکلی پیش بیاد فردا میرم دکتر

اگه پریودات منظمه تخمکاتم همینطور نگران نباش به احتمال زیاد از زخمه زخم هر کس با دارو خوب نمیشه خیلی کم پیش میاد با دارو خوب بشه اگه فریز کردی چندماه جلوگیری کن بعد شروع کن به اقدام عنبرالنسا از عطاری بگیر دود کن زیر خودت تو سرکه و اب بشین اگه مطمعنی الان حامله نیستی ایشالا بدون دارو و فریر حامله میشی من که بعد یکسال اقدام با قارچ و زخم حامله شدم دکترم گفت هیچی نمیشه چون سزارینی نگران نباش

اگه پریودات منظمه تخمکاتم همینطور نگران نباش به احتمال زیاد از زخمه زخم هر کس با دارو خوب نمیشه خیلی ...

اخه بدنا باهم فرق داره خیلی ها با پریود  نامنظم و تخمکای کوچیکم باردار میشن عنبر نسارا اخه باید مال الاغی باشه که بچه داره اینجا رفتم دنبالش پیدا نکردم عطاری ها مطمعن نیستن اخه