2777
2789
عنوان

درد سینه

165 بازدید | 14 پست

خانوما من همیشه یک هفته قبل پریود سینه دردم شروع میشد و زیر دلم درد میکرد

اما این ماه از موقع تخمک گذاری دردش شروع شده الانم 8روز مونده پریود خیلی بیحالم و سر درد دارم به نظرتون ممکنه باردار باشم؟کسی تحربه شو داشته؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممکنه عزیزم ولی اگه تو اقدامی

اره عزیزم توو اقدامم یک سال و نیمه

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
اگ فهمیدی کمکم کن منم اینجوورشدم😐

شما چند وقته اقدامین؟

دوماه

خوش به حالت😔من نزدیکه دو ساله

من علاعمم دارمم

علاعم چی؟

سلام عزیزم من امروز فهمیدم باردارم سه هفته هست درد سینه شدید دارم سوزن شدن نه درد کامل کله سینه بعد موعد پریم شروع صد و هنوزم دارم

تولد سال بعد 😍منو عشقم😍سه نفره میشیم👶💕خدایا مراقب فندقم باش سالم  بیاد  بغلم💕   🙏 برای سلامتی فندقم صلوات بفرستین🙏    
سلام عزیزم من امروز فهمیدم باردارم سه هفته هست درد سینه شدید دارم سوزن شدن نه درد کامل کله سینه بعد ...

عزیزم یعنی شما تا قبل پریودت سینه درد نداشتی و متوجه نمیشدی؟

عزیزم یعنی شما تا قبل پریودت سینه درد نداشتی و متوجه نمیشدی؟

نه اصلا از دو سه روز بعد موعدم شروع شد اول کم بود بعد هر روز زیاد شد روز شیش بعد موعدم بیبی منفی شد حتی منم دیگه ولش کردم تا امروز که باز بیبی زدم چون زیر دلم چهار روزه خیلی درد میگیره و ول میکنه همین زدم در جا مثبت شد و رفتم از که مثبت بود من چون پریم نامرتبه لقاحم خیلی دیر بوده احتمالا نزدیک موعد پری بوده

تولد سال بعد 😍منو عشقم😍سه نفره میشیم👶💕خدایا مراقب فندقم باش سالم  بیاد  بغلم💕   🙏 برای سلامتی فندقم صلوات بفرستین🙏    
نه اصلا از دو سه روز بعد موعدم شروع شد اول کم بود بعد هر روز زیاد شد روز شیش بعد موعدم بیبی منفی شد ...

که اینطور... 

به هر حال مبارکه عزیزم. ان شاالله نه ماه رو به سلامت و خوشی بگذرونی و بعدش نی نیت رو سالم تو بغل بگیری. برای ماهم دعا    

دوستان من دو روزه لکه بینی قهوه ایی دارم اصلا دل درد پریودی هم ندارم ولی سینه هام بشدت درد میکنه بنظرتون زعفران بخورم؟

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏