2777
2789
عنوان

مرکز ایمپلنت مناسب در تهران

167 بازدید | 9 پست

با سلام 

ببخشید کسی دندان پزشک یا کلینیک مناسب تو تهران میشناسه برای کار ایمپلنت، کارش خوب باشه، یعنی خودتون یا کسی انجام داده باشه و راضی بوده باشید، 

ممنون میشم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید.

It’s hard to beat a person who never gives up

من انجام دادم چندماه پیش عالیه جاشم فوق العاده تمیز و خوبه

دکتر وحید دهقان

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

من انجام دادم چندماه پیش عالیه جاشم فوق العاده تمیز و خوبهدکتر وحید دهقان

میشه لطف کنید بگین کجاست؟

چقد گرفت هر واحد رو؟

پروسه اش چقد طول کشید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطف کنید بگین کجاست؟چقد گرفت هر واحد رو؟پروسه اش چقد طول کشید؟

دندون شماره ۴ از بالا رو ایمپلنت کره ای کردم ۱۹ تومن ده تومن اول دادم برای پایه و بقیه کاراش گفت همون موقع مشکل هم داشته باشه هزینه رو پس میدن، جردن هست اینم شمارش 02179658000

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

روش پانچ انجام دادم و همون موقع پیچ گذاشت گفت سه ماه بعد بیا برا بقیه کاراش

دندون شماره ۴ از بالا رو ایمپلنت کره ای کردم ۱۹ تومن ده تومن اول دادم برای پایه و بقیه کاراش گفت همو ...

مرررسی یه دنیا ممنونم، حتما بهشون زنگ میزنم.

خوبه به محل کارمم نزدیکه

قیمتشم خدایی به نسبت خوبه.

مرررسی یه دنیا ممنونم، حتما بهشون زنگ میزنم. خوبه به محل کارمم نزدیکهقیمتشم خدایی به نسبت خوبه.

فدات❤️