2777
2789
عنوان

بنظرتون من چیکار کنم

123 بازدید | 33 پست

سلام . دوستان من یک مشکلی پیدا کردم ما خونمون دوطبقه هست ما بالا هستیم مستاجرمون پایین بعد من خیلی حساس شدم یعنی میگم نکنه صدای مثلا آب باز کردن یا راه رفتن یا حرف زدن یا قاشق که  بخوره به ظرف غذا یا نفس کشیدن یا وقتی میخوام روی  تختم تکون بخورم صدای چوب تختم بره پایین مثلا میگم صدای ادرار نره پایین اگه یکم آب زیاد باز بود نگن چرا اب رو نمیبنده کلا روی همه چی حساس شدم واقعا خیلی سختمه دارم فکری و روانی میشم هیچ کاری نمیتونم بکنم همیشه با استرس و ترس انجام میدم بقدری که موقع راه رفتن زانوهام میلرزه تعادلم از دست میدم دستام و بدنم میلرزه عصبی میشم چیکار کنم ؟ از رفتن به روانشناس میترسم میشه بدون کمک پزشک حلش کنم ؟ 

بخدا اون صاحب خونه نیس تو صاحب خونه ای 😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی مشکل تو اینه ادمای بدی ی دورت بودن یا دورت هستن اسیب روحی دیدی از ادمهای بدذات دورت بخاطر اونه زرنگ شو خیلی ساده ایی ارتباطتتو با ادمای سمی زندگیت قط کن نذار بهت نزدیک شن 

آره ما صاحب خونه ایم ولی خب بازم دست خودم نیست

حتما برو پیش روانپزشک وسواس زیادی حتما برو 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

شما صاحبخونه ای؟؟؟؟

فقط صدای بدو بدوی بچه ها اونم همیشگیش اذیت میکنه

کشیدن مبلا روی سرامیک تو تایم خواب

صدای بیش از حد موزیک. و یا تلویزیون 

تکون دادن زیر سفره یا روفرشی چون آشغالا میره خونه طبقه پایینی 

من اینا به ذهنم رسید 

اسی مشکل تو اینه ادمای بدی ی دورت بودن یا دورت هستن اسیب روحی دیدی از ادمهای بدذات دورت بخاطر اونه ز ...

آدم بد بوده ولی الان همیشه توی خونه هستم از ترس اصلا جایی نمیرم خیلی کم پیش میاد 

شما صاحبخونه ای؟؟؟؟ فقط صدای بدو بدوی بچه ها اونم همیشگیش اذیت میکنهکشیدن مبلا روی سرامیک تو تایم خ ...

بله ما صاحب خونه ایم . ببین من اینقدر حساس شدم که پاهام رو آروم رو زمین هم میزارم باز میگم نکنه صداش بره