2777
2789

از وقتی شوهر کردم همش مریضم اعصابم ضعیفه از ازدواجی که کردم راضی نیستم هیچ کدوم از اعضای خانوادم امین نیست درکم نمیکنن ۵ تا خواهر دارم با یکی نمیتونم حرف دلمو بزنم. حالم بده همش خوابم نمیدونم چیکار کنم احساس میکنم زندگیمو باختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاهت راعوض کن نسبت به زندگی به شوهرت به همه،نگاهت اگه این باشه که همه باید محبت کنن بهم ناامید میشی چون تنهایی اول تااخر،ارتباطت باخودت وباخدا رو درست کن،خودتو چرا فراموش کردی؟ این دنیا هم محل گذره بخند که عمرگران میگذرد

لایک نکن
نگاهت راعوض کن نسبت به زندگی به شوهرت به همه،نگاهت اگه این باشه که همه باید محبت کنن بهم ناامید میشی ...

من آدم خیلی معتقدی بودم ورزش میکردم الان کامل اعتفاداتمو از دست دادم ورزش نمیکنم حالم بده با ازدواجم

من آدم خیلی معتقدی بودم ورزش میکردم الان کامل اعتفاداتمو از دست دادم ورزش نمیکنم حالم بده با ازدواجم

باید نگاهت به ازدواج به زندگی عوض بشه،این دنیا دنیای برآوردن آرزوها نیست،چندصباحی قراره کنارش باشی و بعدم تموم.درگیرخودت باش اونو رهاکن

لایک نکن