2777
2789
عنوان

پنهان کاری هسمرم

134 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من و همسرم به تازگی ماشین خریدیم ولی چون خونمون پارکینگ نداره ماشین رو میزاریم پارکینگ خونه برادرشوهرم (خودشون ماشین ندارن) 

شوهرم بدون اطلاع من و قایمکی ماشین و میده داداشش و زن داداشش

چجوری بهش بفهمونم من متوجه شدم و دیگه نزارم بده 🤦🏼‍♀️

خسته شدم دیگه از بس به خانوادش باج میده و اونا کوچکترین ارزشی برامون قائل نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خودش نفهمه نمیتونی کاری کنی متاسفانه

شوهرمن رفته بود خونه مادرش ماشین دومادشون خراب شده بود دادن به شوهرم گفتن تو ببر تعمیرگاه درست کنن ما سر درنمیاریم شوهرم برده درست کردن بعد زنگ زده به مامانش ک پولشو جابجاکنید ماشینو بیارم درست شده مادرشوهرم گفته مانداریم تو بده. شوهرمم نگرفته ماشین مونده تو تعمیر گاه

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
تا خودش نفهمه نمیتونی کاری کنی متاسفانهشوهرمن رفته بود خونه مادرش ماشین دومادشون خراب شده بود دادن ب ...

همسر شما درک داره همسر من بود پول و می‌داد و ذره ای براش مهم نبود از اینکه ازش سواستفاده میکنن

چیزی هم میگم همیشه یه جواب داره:از کسی توقع نداشته باش🤦🏼‍♀️