2777
2789
عنوان

کادو دادن

203 بازدید | 20 پست

سلام به نی نی سایت های خوب 

برادر شوهرم داره ازدواج میکنه چی بدیم بهشون اینم بگم من دوسال پیش عروسی کردیم موقع عقد 100 هزار تومن داد واسه عروسی هم 250 داد الان راستش دلم نمیبره انگشتر بخرم چون نخرید 😔😂

کلا خانواده شوهرم انگشتر واسه ام نیاوردن ایم برادر شوهری که میگم آنموقع 22 سالش بود کلا 350 داد اون‌یکی 17 سالش بود هیچی نداد 

الان به نظر شما چی بدم 

صد تومن هفت هشت سال پیشم پول نبود

ولی شما در حد شان خودتون رفتار کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به سنش و مجردیش لابد وسعش همین بوده ، انگشتر که الان در حد نخ هم بخای بخری بالای پنج شش تومن !  ببین بقیه چی کادو میدم شما هم در همون حد بده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برادر شوهرتون مجرد بود فرق داشت عزیزم کلا مجرد زیاد تو این وادی ها نیست بازهم خودت میدونی ولی بنظرم ...

نه بابا حداقل زیر یک میلیون نمی‌برم فقط واسه خونه اشم چی ببرم کادو واسه اون میگم 

آخه مادر شوهرم میگفت سرباز بوده در توانش نبوده بخدا قسم قصدم چیزی بدی نیست فقط راهنمایی میخوام که چی ...

درسته عزیزم،سعی نکنید کار اونو جبران کنید

در حد توان خودتون بدید

بنظرم ی سری چیزا ب قول دوستمون در حد شان خود ادم باید باشه،نه صرفا جبران و تلافی کار بقیه

چه توقعی از پسر ۲۲ ساله دارین

منم برادرشوهرهام هیچی ندادن ما کادو عقد رب سکه دادیم به نظرم کم بود بخاطر همین خرج های عقد هم ما دادیم اونایی که پای داماد بود

ولی عروسی کادو دادن خودشون خجالت کشیدن سر عروسیشون هم قرار تمام بدیم

شما برادر بزرگتری فرق میکنی با کوچکترا

نه بابا حداقل زیر یک میلیون نمی‌برم فقط واسه خونه اشم چی ببرم کادو واسه اون میگم

منظورم این نبود ی تومن ببری میگم ی تومن بالا پایین چیزی که مدنظرت ببری خیلی توفیقی نداره کادو بنظرم پول ببر بهتره