2777
2789

من خانواده ام شهرستانم .فقط خانواده شوهرم اینجان..برای همین اروقت شام میریم بیرون یعنی پارک و بوستان و اینا خودمون میریم..اونم به زکر باید شوهرمو راضی کنم اصلا اهل تفریح و گردش نیست..من همیشه خودم با بادوتا دخترای کوچولوم میریم گردش و تفریح..حالا هروقت هم شام میریم بیرون بچه هام که میرن تاپ سرسره شوهرم هم میره اسنپ..منم تک و تنها میزاره..خیلی برام سخته میبینم خانواده ها باهم نشستن حرف میزنن و میخندن اما من تنها نشستم..همیشه خدا یا اسنپه یا دوستش زنگ میزنه کارش داره یا میره ماشینشو درست کنه اگه هم  به زور راضیش کنم نره فقط سرش تو گوشیه اصلا با من حرف نمیزنه..منم میبینم انقدر زحمت میکشم شام تدارک میبینم وسیله برمیدارم اما باید تک و تنها بشینم مردمو نگا کنم.هیچوقت بهم خوش نمیگذره..امشبم همین طوره...هنیشه باهاش دعوا دارم.همیشه فقط اشک‌تو چشمام جمع بود تو ماشین فقط بغض کرده بودم و دیگه باهاش حرفی نزدم.نمیدونم چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم توضیحاتو نخوندم فعلا ولی دیگه شام نرین بیرون چیزی که باعث اختلاف میشه رو انجام نده کلا

مسئله شام رفتن یا نرفتن نیست ..مسئله توجه هست که به من نداره..منظورم اینه یک تفریح بخوام. برم بیرون یا اصلا با ما نمیاد یا بیاد سرش تو گوشیه

بیکاری عزیزم ناهار درست کن برو پارک نزدیک خونه بگرد هوش باش با شوهرت شبم بیا خونه یا عصرونه با بچه ه ...

اکثر همین کارو میکنم..اما گاهی دلم میخواد برم جاهای تفریحی دیگه ام رو هم ببینم که چون دوره باید با ماشین بریم 

برای خودت دوست پیدا کن ضمنا همسرت چطوری آخه راضی میشه شب زنش رو تنها بزاره توی پارک و بره مثلا پیش د ...

چندتا دوست دارم گاهی میریم بیرون..اره شوهر من خیلی بیخیاله..اگه تا صبح تو پارک تنها بشینم نمیگه شاید بلایی سرم زن و بچه ام بیاد برای همین هیچوقت بچه ها رو بهش نمی سپرم ..خودش میره تو ماشین با گوشی بچه ها رو تنها ول میکنه برن تاب بازی..نمیگه شاید بچه گم بشه دزدیده بشه ..خیلی بیخیاله

من شوهرم از این لحاظ عالیه صبح تا شب میبره میگردونه غر هم نمیزنه کارارو  هم انجام میده فقط خیلی هیزو هول هست انقدر بالاپایین زن مردمو دید میزنه خودم گریه میفتم باهاش نمیرم چندماهه  هرکاری کردم خوب نشد تبپ زدم ریختم بیرون .با جنگ و دعدا مهربونی رفتم زل زدم مرد غریبه اصلا خوب نشد هرکسی ی خوبی ی بدی داره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید