2777
2789
عنوان

شماهم اینجورین

90 بازدید | 11 پست

من بابام فوت کرده خانواده بابابزرگم کل مال و ثروتمونو کشیدن بالا ب جز ی خونه و ی مغازه اونم دست برنمیدارن باهاشون صبت میکردم تا الان با ی عمو و ی عمم مشکل پیدا کردیم میگن چون داداشمون قبل بابامون مرده ارث ب ما می‌رسه خیلی اذیتمون کردن کل دولت بابامو کل ثروت بابامو کشیدن بالا عموم فوت کرد رفتم مراسم انگار دیدمشون همشونو از همشونننن حتی اونایی که بخشیده بودمم متنفر شدم فقط با ی عموم اینا رفت و آمد داریم که جدیدا با اینکه اینا کاری نکردی حالمم داره ازشون بهم میخوره امشب اومدن خونمون داشتم با زور تحمل می‌کردم خیلی حس بدی بود انگار داشتم خفه میشدم نمیدونم چرا ولی ایناهم سیاست دارن 

من و داداشم بچه بودیم مامانم ۲۸ سالش بود بابام مرد کل پولامونو کشیدن بالا خدا ازشون نگذره 

شماهم مثل من بودین نسبت ب همشون اینجوری میادین همشون نقصان جز این عموم ولی سیاست داره این عموم ولی کلا حس تنفر گرفتم نسبت بهشون 

این قانونه

میگه وقتی فرزندی فوت کنه هنوز اموالی بهش نرسیده که بخواد به فرزنداش برسه 

کاری از دستت برنمیاد غصه نخور بیخیال

من در ساحل دیدم یک زرافهه ای را که به مانند یک روز روشن در شب تاریک میتابید و همه جا را مانند قامت چون سروش می‌رقصد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قانونهمیگه وقتی فرزندی فوت کنه هنوز اموالی بهش نرسیده که بخواد به فرزنداش برسه کاری از دستت برنم ...

ببین گلم یک هشتم نه اینکه اول برن حساب بانکی بابامو خالی کنن ی زمیناشو بالابکشن ماشینشو بفروشن برا خودشون ،………..

ببین گلم یک هشتم نه اینکه اول برن حساب بانکی بابامو خالی کنن ی زمیناشو بالابکشن ماشینشو بفروشن برا خ ...

چی میگی ؟ بتبابزرگت هنوز زندست و اموالش برای خودشه اگه پدر شما فوت کرده چه ربطی به اموال پدر بزرگت داره؟ فقط کنتظری یکی بمیره مالشو بالا بکشیداااا

من در ساحل دیدم یک زرافهه ای را که به مانند یک روز روشن در شب تاریک میتابید و همه جا را مانند قامت چون سروش می‌رقصد 
کامل نخوندم ...ولی همون تیکه اول درسته از نظر قانونی بچه ای که زودتر از پدر بمیره بهش ارث تعلق نمیگی ...

گلم کاملا حرف چرته 

یک هشتم ب پدرش می‌رسد ک ایشالا گور ب گور بشه پدرش جون هم زمینمونو هم ۸۰۰ میلیون پول بابامو هم ۲ میلیارد ماشینشو کشیده بالا هم ی زمیناشو هم تا ی سال ما پول نداشتیم بیممونو نداد هم کرایه مغازه بهمون نداد هم پول تصادف بابامو خودشون خوردن کلاااا از بابام ۸۰۰ ب بابابزرگم میرسید نه این همه نه مارو بدبخت کنه بچه‌اش خوردن بچه‌اش کشیدن بالا 

چی میگی ؟ بتبابزرگت هنوز زندست و اموالش برای خودشه اگه پدر شما فوت کرده چه ربطی به اموال پدر بزرگت د ...

بابابزرگم مردههههه

اولا چرت نگو من خودم عصبیم زر مفت نزن بخون بعد گوه خوری کن 

من میگم مال مارو کشیدن بالا چرت میگی بدبخت تو مال مرده خوری نه من 

این قانونهمیگه وقتی فرزندی فوت کنه هنوز اموالی بهش نرسیده که بخواد به فرزنداش برسه کاری از دستت برنم ...

نه بابام از پدرش بابام مرده بابابزرگم با بچه های کل مال بابامو کشیدن بالا اوکی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا بد نظر میدین اومدم حرف بزنم بدتر گند زدین ب اعصابم

ارث بابا خودم ب خودم نمیرشه واقعا ک من ارث نمیخوام من پول مهم نی من کل زندگیمونو خوردن چی میگی

بیا منو بخور چته خب واضح توضیح بده ما فکر کردیم ارث باباتو میگی ک از پدربزرگت بوده خوردن بعدم وقتی چیزی ب اسم بابات باش نمیتونن ببرنش