2777
2789
عنوان

چرا بعضی بچه ها مهربون نیستن اصلا

263 بازدید | 19 پست

امشب تو پارک سه تا دختر بازی میکردن دختر منم گف با اینا دوس میشم رف ک پیششون یکی از دخترا گف نه دوست نمیشیم دختر منم نزدیک چهار سالشه بشدت حساسه گریه کرد حالا دورش کردم یکم بعد اکیپ اونا زیاد شد دخترم باز رف پیششون اونا باهاش دوس شدن این دختره باز گف نه دوس نشیم ک اونیکیا گفتن نه کوچیکه بچس بزار باشه یهو نمیدونم چی گف باز دختر من گریان اومد دیگ من نتونستم تحمل کنم گفتم خوب چیکارش داری این فقط دنبال شما میاد مگه جاتو تنگ کرده میگ دخترت منو مسخره میکنه😐 بعدش باز دختر منو هل داد باز گریه🤕 بچه های دیگه اونو از بازی بیرون کردن ی پسر و دختر ک خیلی مهربون بودن ب دخترم میگفتن گریه نکن

بنظرتون چی میشه ک ی بچه اینجوری میکنه منکه سعی میکنم ب دخترم خوبی و مهربونی یاد بدم

همه چی برمیگرده ب ذات،جدای از تربیت

من اصلا با این قضیه ک میگن همه بچه ها پاک و معصوم و مهربونن موافق نیستم

بعضیا از همون بچگی بد ذات و بدجنسن و این قضیه اصلا قابل انکار نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد جدی نگیر اینجور مواقع بچه ها فکر میکنن اکیپشون خیلی خفنه نمیخوان کسیو راه بدن وگرنه بعید میدونم بچه ای دلش سیاه باشه

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بعضی بچه بچها حسودن

بعضی هام نمیفهمن

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

علاوه بر تربیت خانواده، رفتارها و احساسات مادر تو دوران بارداری خیلیی تاثیر داره و واقعا یه بخشیش هم ژنتیکه...

ولی بیشترین تاثیرش همین تربیته

اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
همه چی برمیگرده ب ذات،جدای از تربیتمن اصلا با این قضیه ک میگن همه بچه ها پاک و معصوم و مهربونن موافق ...

ذات خیلی مهمه منم قبولش دارم ولی بازم با رفتار خوب میشه درستش کرد بعضی بچه ها خیلی خشگمین میشن از پدر و مادر بعد اون خشم و چون نمیتونن ابراز کنن بلد نیستن جای اشتباه دیگه ای تخلیه میکنن مثلا با دوستاشون 

ی بچه داداشش دارم انداره دنیا میخامش ولی اصلاااااااااا مهربونی نداره، ی جوزیه. شبیه-بچهها نیست. خسیس حریص جدی قهرو بدقلق و ب شدتتتتتتتتتت کینه ای. ۳ سالشه!!!!!!! تمام فامیل متوجه شدن ک ی جوریه. اصلا نداشنیم همچین موردیه.

بچه داداشمه میخامش برام عزیزه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

زیاد جدی نگیر اینجور مواقع بچه ها فکر میکنن اکیپشون خیلی خفنه نمیخوان کسیو راه بدن وگرنه بعید میدونم ...

خوب اولش ک سه نفر بودن منم مثل شما فکر کردم دخترمو بردم اونور گفتم بیا خودمون بازی کنیم بعدش دیگ ده نفری بودن این فقط ب دختر من گیر داد 

خوب اولش ک سه نفر بودن منم مثل شما فکر کردم دخترمو بردم اونور گفتم بیا خودمون بازی کنیم بعدش دیگ ده ...

دیدی مثلا یه نفر رو میبینی با حرف زدنش یا نگاهش یا حتی چهرش حال نمیکنی ؟ بعد اصلا دوست نداری باهاش هم کلام بشی ؟ من خودم به شخصه بچه بودم اینجوری بودم ولی الان سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم . به نظرم که اقتضای سنشه یا شاید چون دیده دختر شما ضعیفه یا زود گریه میکنه باهاش حال نمیکرده

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟