2777
2789
عنوان

چرا بعضی بچه ها مهربون نیستن اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 19 پست
به نظرم ریشه در تربیت خانوادگی دارهمثلا کمبود محبت یا سرکوب شدن و تحقیر شدن در خانواده

به نظرمن هیچ ربطی به تربیت نداره.

حتی بعضی وقتا رفتار اون دختری که بچه ایشونو بازی نداد درسته و رفتار بچه ایشون اشتباه.

نباید به هر کسی پیشنهاد دوستی داد اینو باید به بچه هامون آموزش بدیم چون مطمئنا همیشه جواب مثبتی از این درخواستشون نمیگیرن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدی مثلا یه نفر رو میبینی با حرف زدنش یا نگاهش یا حتی چهرش حال نمیکنی ؟ بعد اصلا دوست نداری باهاش ه ...

اخه ببینید من بهش توپیدم گفتم شما اصلا با دختر من بازی نکن دختر من حتی بازی اونارو بلد نبود فقط دنبالشون میرف بقیه بچه هام گفتن اره چیکار داری یکم بعد باز دوباره بچه منو هل داد اون هشت نه سالش بود دیگ یکاری کرد ک بقیه گفتن تو از بازی برو بیرون 

این واقعا ته نامهربونی بنظرم میتونست اصلا دختر منو محل نده انگولکش کرد فقط

اخه ببینید من بهش توپیدم گفتم شما اصلا با دختر من بازی نکن دختر من حتی بازی اونارو بلد نبود فقط دنبا ...

چمیدونم ولی من ذات خراب بچه ها رو نمیتونم درک کنم بهرحال . من خودم بچه بودم از این نفرت های الکی زیاد داشتم ولی خب ولی الان که بهشون فکر میکنم به نظرم همش مسخره و اقتضای سنم بوده 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

به نظرمن هیچ ربطی به تربیت نداره.حتی بعضی وقتا رفتار اون دختری که بچه ایشونو بازی نداد درسته و رفتار ...

این حرف شمارو قبول دارم بار اول هم ک گف دوست نمیشیم من ب دخترم گفتم بریم ی دوست دیگ پیدا کنیم 

بعدش ک ده نفری شدن و گرگم ب هوا بازی میکردن دخترم گف میرم منم دوست بشم رفت و اون دخترا گفتن باشه بیا  

این دختر خانومه کلا گیر داد ب دختر من آخرشم خودش از بازی بیرون شد

اما خوب سه بار اشک بچه منو دراوورد جالبه حتی پدر مادری نبودن ک بگن چ خبره چیشده نمیدونم کجا بودن