2777
2789

دوساله برای تیرویید کم کار دارو میخورم دکترمو عوض کردم گفت اشتباه کردی خوردی زیره ۱۰ کم کاری حساب نمیشه قطع کردم قرصو اولا روو ۳ یا ۴ بود الان شده ۸ چند ماهه قرص نخوردم چیکار کنم به نظرتون؟؟

نگذار زخمهايت تو را به كسي كه نيستي تبديل كند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کم کاری تیروئید دارم قرص میخوردم چند وقته قطع کردم خود سرحوصله نداشتم واقعا🤦‍♀️باز باید شروع کن ...

من نمک صورتی میخوردم بهتر بودم چون ید داره 

نمک صورتی چیه از کجا خریدیمن قرص لوتیروکسین خوردم توچی؟

از عطاری خریدم دکتر طب سنتی تجویز کرد توو گوگل سرچ کن راجع بهش 

منم لوتیروکسین ۵۰ میخوردم دوباره میخوام شروع کنم بخورم. عدد tsh شما چنده؟

از عطاری خریدم دکتر طب سنتی تجویز کرد توو گوگل سرچ کن راجع بهش منم لوتیروکسین ۵۰ میخوردم دوباره میخو ...

یادم نیس

اره منم همین قرصو‌میخورم دوز ۵۰ 

ولی اولش که شروع میکنم ب خوردن گرگرفتگی رخ میده عوارض قرصه 

برا شما عوارض نداشت اصلا؟ 

یادم نیساره منم همین قرصو‌میخورم دوز ۵۰ ولی اولش که شروع میکنم ب خوردن گرگرفتگی رخ میده عوارض قرصه ب ...

چرا منم دچار گرگرفتگی میشم. شما آزمایشت عددهای تیرویید رو چنده؟؟

چرا منم دچار گرگرفتگی میشم. شما آزمایشت عددهای تیرویید رو چنده؟؟

چند وقته ازمایش تیروئید ندادم یادم نیس عددش

باید باز قرص بخورم چون خود سر قطع کردم 

کم کاری تیروئید داری یا پرکار؟ 

چند وقته ازمایش تیروئید ندادم یادم نیس عددشباید باز قرص بخورم چون خود سر قطع کردم کم کاری تیروئید دا ...

کم کاری. دکتر گفت هفته ای سه بار لوتیروکسین ۵۰ بخور اگه هر روز بخوری پرکاری ممکنه بشه

کم کاری. دکتر گفت هفته ای سه بار لوتیروکسین ۵۰ بخور اگه هر روز بخوری پرکاری ممکنه بشه

منم کم کاری تیروئید دارم قرص لوتیروکسین میخورم ۵۰ 

هر روز بجز جمعه ها

البته ی مدته نخوردم باز باید شروع کنم 

منم کم کاری تیروئید دارم قرص لوتیروکسین میخورم ۵۰ هر روز بجز جمعه هاالبته ی مدته نخوردم باز باید شرو ...

ایشالله که خیره ولی حتما ۳ ماه یه بار زیر نظر پزشک آزمایش بده و دارو بخور وگرنه ممکنه به پرکاری تبدیل شه که خیلی هم بدتره! اگه بیمه تامین اجتماعی داره بیمارستان میلاد برو