2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیل عظیم معجزات رو میبینیم که میان میگن بچم چار ماهگی شش ماهگی هشت ماهگی... شروع کرد به حرف زدن

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
بنام خدا با گفتن بابا😂سعی کن باهاش زیاد حرف بزنی بازی کنی کتاب بخونی و مهمتر از همه زیاد بیرون و مه ...

اخه مشکل همین گوشی تی وی بود یک‌سالگی خوب حرف میزد اسم کوچیکمونم راحت می‌گفت دیگ گوشی یاد گرفت همه چی تعطیل کرد

وای دختر من دوسالشه هنوز اَدَ بَدَ میکنه. حتی یه کلمه هم نمیگه😔 یعنی بلده ها ولی نمیگه چون چندبار تو شرایط استثنایی شنیدم از دهنش ماما بابا آب دد اینا دررفت😐

نگرانشم☹

پسرمم بااینکه از زیردوسال چندتا کلمه میگفت ولی باز نزدیک۳ سالگی کامل زبونش باز شد البته هنوزم تو۵سالگی سوتی زیاد میده تو حرف زدن و گاهی اطرافیان متوجه جملاتش نمیشن.

خونواده م و شوهرمم مخالف گفتاردرمانین میگن مدرسه بره درست میشه.

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
اخه مشکل همین گوشی تی وی بود یک‌سالگی خوب حرف میزد اسم کوچیکمونم راحت می‌گفت دیگ گوشی یاد گرفت همه چ ...

اره دیگه ، گوشی و تی وی جای مخاطب رو برای بچه میگیره ، میشه رابطع یک طرفه بدون مکالمه بدون توجه به اطراف تمام ذهن بچه رو میگیره 

الان شما گفتار درمانم ببری همین حرفای منو میزنع اول ، اولین قدم گوشی نده بهش خودت هم بازیش شو