2777
2789
عنوان

دلم خيلي گرفته

173 بازدید | 21 پست

دلم خيلي گرفته مادرم از دست دادم چهار ساله انگار تموم زندگيم از دست دادم روزا پنجشنبه حالم خيلي سنگينه😭😭😭😭😭😭دلم خيلي گرفته از اين دنيا 😔چه روزايه خوبي كنار مادر بودن 😭😔اينكه مريض شي ارومت كنه درد داشته باشي تا صبح پيشت باشه😔😭خدايا دلم مامانم ميخواد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه.مرگ مادر خیلی سخته😔

خيلي خيلي غم خوار همه چيه ادم مادرشه😔مني كه ازدواجم كردم نميتونم حتي به شوهرم پناه بيارم😔😭كاش خدا مادر پدرا ميزاشت هميشه باشن 

واقعا درکت می کنم من که الان مادر پیرم دارم وبابافوت شده یه ساعت مامانم نبینم انگاری خونه رو سرم اوار شده واقعا مادر ستون خانواده و خونه ست  انشالله خدا مادرتو قرین رحمت ااهی باشه 

خيلي خيلي غم خوار همه چيه ادم مادرشه😔مني كه ازدواجم كردم نميتونم حتي به شوهرم پناه بيارم😔😭كاش خدا ...

دیگه هممون مهمون یکی دو روزه این دنیاییم.😔من که آرزو دارم بعد مرگم بتونم اون طرف ببینمشون.