2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور موندن خیلی فاکتورا داره .

اگه میتونی اشتباهاتو اصلاح کنی و سال بعد بهتر بشی بمون .

وگرنه انتخاب رشته کن خب

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ببین عزیزم ، اگه امسال خوب تلاش نکردی و تموم چیزی که در توانت بودو نذاشتی ، اگه حس میکنی با درس خوندن میتونی زندگیتو به ثمر برسونی و حاضری برای به‌ دست آوردن جایگاه خوب توش زحمت بکشی بمون ، خیلیم تصمیم خوبیه. 

اما اگه فکر میکنی محکم نیستی یا بازم نمیخونی ، وقتتو نذار پاش ، به جاش دنباله یه مهارت یا هنرو بگیر و توی اون حرفه‌ای شو. 

من پارسال موندم با این شرایط و الان راضیم از تصمیمم

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨

و اینکه انتخاب‌رشتتو به‌هرحال امسال انجام بده ، ضرری که نداره. یا مردود میشی یا یه‌چیزی قبول میشی که اگه دوست داشتی میری ، نداشتیم باز میمونی 

انتخاب‌رشته کردن بهتر از نکردنه

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
و اینکه انتخاب‌رشتتو به‌هرحال امسال انجام بده ، ضرری که نداره. یا مردود میشی یا یه‌چیزی قبول میشی که ...

دوست دارم رشته خوب برم 

ولی برا کار یابیش میترسم .تربیت معلم دیگه جذب میشدی حتما