2777
2789

یعنی تمام خواستگارای سنتیم فقیرن

حتی همین الان یکیو معرفی کردن عصبیم

خودمون متوسطیم سالی چند بار مسافرت میریم لباسای گرون میخرم کلا ادم پرخرجیم مثلا بهترین تولدو برام میگیرن خانواده اینا که میشناسن چرا اینطوری معرفی میکنن خیلی لجم گرفته نیاین بگین انسانیت مهمه بالاخره باید با یکی همسطح خودم یا کمی بالاتر ازدواج کنم دیگه نه ادم فقیر

بنظرتو ن چرا همچین کیسایی بهم معرفی میکنن!؟ 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به معرف ها اعتراض کن دیگه حساب کار دستشون میاد 

تو معیارهای خودتو داشته باش و کوتاه نیا

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
چون‌میخوان اونا به سرو سامان برسن از قبال پدرتو

پدرم پولدار نیست متوسطیم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
به معرف ها اعتراض کن دیگه حساب کار دستشون میاد تو معیارهای خودتو داشته باش و کوتاه نیا

اره گفتم بهشون من دیگه قصد ازدواج ندارم لطفا معرفی نکنید 

خب همین کیسا رو دارن شاید هم سطح و بالاتر ندارن که معرفی کنن

خب معرفی نکنند

چون اونا از سطح شعورت اگاهن

هرکسی باید با هم سطح خودش ازدواج کنه که امار طلاق انقدر بالا نره که زیاد دارم میبینم !!

خب معرفی نکنند

به نظرم درستشم همینه 

اگه زیر ۳۰ سالی درس تو ادامه بده ، کار کن ، تفریحات اجتماعی داشته باش با یکی مثل خودت اشنا شو معاشرت کن بعد ازدواج کنید

🏃🏻‍♀️

شوهر ففیر تو سرنوشتت هست.

😂😂😂عمرا تا اخر عمرم مجرد میمونم ولی همچین خریتی نمیکنم

به نظرم درستشم همینه اگه زیر ۳۰ سالی درس تو ادامه بده ، کار کن ، تفریحات اجتماعی داشته باش با یکی مث ...

۳۳ سالمه ولی خب این دلیل نمیشه به هرکسی بله بگم نیاری ندارم به ازدواج 

۳۳ سالمه ولی خب این دلیل نمیشه به هرکسی بله بگم نیاری ندارم به ازدواج

منظورم از زیر ۳۰ واسه دانشگاه رفتن بود 

وگرنه همه شونو میتونی همین الان انجام بدی ، سنتم خیلی زیاد نیست هنوز کلی وقت داری

🏃🏻‍♀️