2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم

198 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

۴ ساله ازدواج کردم و شوهرم ۲۵ سالشه

من واقعا دارم گیج میشم از اخلاق شوهرم

بهم حرفای عاشقونه نمیزنه و همش باید خودم یادآوری کنم بهم بگه دوسم داره و دوس دارم بهم توجه کنه.

تاثیر حرفام فقط واسه همون موقعس ولی باز دوباره میشه یک مرد بی احساس. شبا اولش که میخایم بخابیم منو یکم بغل میکنه(واسه اینکه بهش گله کردم چرا بغلم نمیکنه)باز بعد چنددقیقه روشو اونور میکنه میخابه میگه اینجوری راحتم😐

از لحاظ مالی ساپورتم میکنه و پیش خونوادش واقعا هوامو داره و وقتایی که با مادرشوهرم به مشکل میخوریم،شوهرم همیشه هوامو داره

روم غیرت داره و عصبانی میشه کسی بهم چپ نگاه کنه ولی بهم سخت نمیگیره پوششم چطوری باشه(خودم مراعات میکنم)

ولی نمیدونم این بشر چرا بهم حرفای عاشقونه نمیزنه

هرچی هم بهش میگم این چیزارو فایده نداره

به نظرتون چجوری بفهمم واقعا از ته دل عاشقمه یا نه

من ب شدت دوسش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا بیشتر با رفتار و کاراشون ابراز علاقه میکنن 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

قطعا دوست داره

ولی خب بعضی مردا این مدلی هستن 

این دیگه سیاست شماس ک با ترفند کم کم یادش بری

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

بعضی از مردها محبت کلامی ندارن 

همسرت دقیقا مثل همسر منه تازه ما بچه داریم دخترم و میبوسه میگه برا مامانت هستا برو بدش ب مامانت!

میگم خب من که خودم وایسادم میگه نه چه فرقی میکنه!!!

بعضیا مدلشون اینطوریه

سخت نگیر

شما بهش محبت کن

ول کنید این مردای بدبخت را .با عمل که بهت نشون میده دوست داره دیگه چی می خوای

جایی میریم با بقیه دوستای  متاهلمون اصلا مثل اونا نیست و سرد رفتار میکنه

دریغ از یک پست و استوری عاشقونه

یا حتی یک پیام عاشقونه

خب آدما مث هم نیستن،بعصی ها واقعا قدرت ابراز ندارن باید از کاراشون بفهمی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مشکل این جاست که همه آدما یه جور نیستن و طبعها و سلیقه ها با هم فرق می‌کنه و هر کس یه جوره برای خودش . شما فقط باید اونجوری که میخوای بات رفتار کنه رو ، با خودش همون جور باشی ، به احتمال زیاد از شما تاثیر میگیره و تا حد زیادی همون رفتارها رو انجام میده ...