2777
2789

زیاد درمورد طرف اطلاعات ندارم.قراره به هم معرفی بشیم برا ازدواج ...فک میکنم متولد ۷۲یا ۳

درمورد درامد،شرایط شغلی و بقیه مواردش هر چی میدونید بهم بگید ...

نمیدونم قبول کنم ب هم معرفی بشیم یا ن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه 12 درنظر بگیر جای پیشرفتش زیاده کلینیک زیبایی کار کنه درآمدش خیلی بیشتر میشه

زیاد از شغلای پیراپزشکی بخاطر شرایط شغلیشون خوشم نمیاد ...حالا نمیدونم بگم باهم اشنا بشیم یا نه 

زیاد از شغلای پیراپزشکی بخاطر شرایط شغلیشون خوشم نمیاد ...حالا نمیدونم بگم باهم اشنا بشیم یا نه

بنظرمن یه فرصت بده باهم آشنا بشین به جز شغل ویژگی های دیگه رو هم درنظر بگیر و از همه جوانب بررسی کن

شیفت های اتاق عمل به نسبت پرستاری بهتره 

مگه اتاق عمل هم کاردانی داره نمیدونستم

قبلنا داشت، ولی حالا لیسانس داره تا اونحایی که من میدونم و متاسفانه به دلایلی فقط اسم این رشته توی ایران اتاق عمله، همه جای دنیا، تکنولوژی جراحی هستش.

اگه فوق دیپلم داشته باشند تکنسین هستن، اگه لیسانس تکنولوژیست جراحی هستند.چون این دو مورد را با هم اش ...

لیسانس دانشگاه تهران داره .تو کلینیک کاشت مو هم کار میکنه .حالا خبر ندارم بیمارستانم کار میکنه یا ن 

ینفر بهم گفت معرفیتون کنم ب هم یا نه .حالا توش موندم 

لیسانس دانشگاه تهران داره .تو کلینیک کاشت مو هم کار میکنه .حالا خبر ندارم بیمارستانم کار میکنه یا ن ...

عزیزم شغل خوب و باکلاسی هستش.

و حقوقش میتونه از ۱۳ باشه تااااااا خیلییی بالاتر.

شما ضرر که نمیکنید، یه جلسه برای اشنایی با هم داشته باشید، شاید نظرتون برگشت.

چون ممکنه اِد باشه یا چندین جا کار کنه و درامد بالایی هم داشته باشه یا اصلا تمام اخلاقیاتی که میخواستید داشته باشند.