2777
2789

چرا باید یه پسر همه چی تموم پول دار بره سراغ کسی که از خودش پایین تره از هر لحاظ منظورم اختلاف طبقاتی زیاده توروخدا ناراحت نشید دارم حرف دلمو میزنم

اما اونایی که چهرشون و اندام وضع زندگیشون متوسط و خوبه بختشون بده؟خیلی برای بقیه زور داره آدم می‌بینه ناراحت میشه....

میدونم درک نمیشم کلی ام قضاوتم میکنید.

سنمو نپرسید جواب نمیدم خوشم نمیاد کسی سنمو بپرسه بی احترامیه برام

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

بخاطر اخلاقته

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  ک تو اطرافیان ندیدم همچین چیزی پسرا همیشه دنبال دخترای خوشگلو بالا تر از خودشونن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چون زندگی فقط پول و ظاهر نیست

نمیگم‌ پول و زیبایی مهم نیست

ولی عشقم وجود داره بلاخره

مثلا با یکی حرف میزنی میتونه حالتو خوب کنه یا خنده هاش قشنگه یا بهت آرامش میده و عاشقش میشی

بخدا سوال منم همینههه

انگار یجور اتفاقیه ک داره میوفته مثلا دخترایی ک هم خوشگلن هم خوش هیکلن هم ماشین دارن هم اخلاق هم خانه داری هم تحصیلات و... تنهان بعد اون دختره ک سیکل داره و داغونه هیکلش و قیافش معمولی رو به پایینه ببین چه رابطه ای داره...اینو این چند وقت انقدر زیاد دارم میبینم عجیبه

حس میکنم پسرا اعتماد ب نفس بودن تو رابطه با اینجور دخترارو ندارن و دنبال کسین ک کمتر از خودشون باشه

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

والا قضاوتت نمیکنم خودمم هم عقیده ام باهات

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بخدا سوال منم همینهههانگار یجور اتفاقیه ک داره میوفته مثلا دخترایی ک هم خوشگلن هم خوش هیکلن هم ماشین ...

همینطوره چه عجب یکی درکم کرد💔

من خیلی دلم گرفته سر این موضوع

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️