2777
2789
عنوان

الان تو همین لحظه بی کس ترینم

215 بازدید | 27 پست

چرا من یه مادر دلسوز ندارم که تو این لحظه ها بغلم کنه

چرا پدر ندارم که وقتی اینجوری بهم توهین میشه مثل کوه پشتم باشه و بهم بگه بیا پیش خودم،خودم منتتا میکشم.

بیا ۱ماه ۱سال اصلا انقدر بمون انقدر ازش دور باش تا به غلط کردن بیوفته،بهم بگه خودم نوکرتم خودم هواتا دارم نمیزارمم هیچ کس بهت فحش بده،میزنم تو دهن اونی که به توی بی پناه بگه حرومزاده،پر خون میکنم اون دهنی رو که به دخترم حرف ناسزا بزنه

چرا من اصلا به دنیا اومدم منی که قرار بود بچه طلاق بشم،تو دوران بچگی کلی حرف از خانواده مادرم بخورم و از همه طرد بشم،منی که قرار بود برم خونه ناپدری و کلی حرف رکیک و فحش و ناسزا بشنوم،منی که قرار بود روزی صد بار مامانم سرم منت بزاره که من بزرگت کردم بدبخت اگر من نبودم میمردی،منی که به زور و ندیده و نشناخته به یه آدم بی اعصاب شوهرم بدن که جرعت نکنم حتی از حق خودم دفاع کنم،جرعت نکنم اصلا حرف بزنم،منی که الان مجبور بشم از خجالتم برم زیر پتو گریه کنم که یه وقت دخترم منا نبینه،دارم میترکم،خددددااااااا هستی،به خودت قسم که نیستی،نیستی که انقدر ادم بدبخت تو دنیا هست و نمی بینیشون.

میدونی الان دلم چی میخواد؟فقط یه بغل که واقعا دوستم داشته باشه،یه بغل که سرما بچسبونه به سینش منم تمام حرفای نگفته این چندسال و بریزم بیرون انقدر گریه کنم که دیگه بیدار نشم،من دلم فقط مررررررگ میخواد مرگ.

چقد حرفای.دل من بود

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میفهمی تنهایی پاشو بشو ۱۰۰۰نفر

توقع از کسی نداشته باش

درد رو فقط خود آدم حس میکنه

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

انسان همیشه تنهاست ، آدم تنها به دنیا میاد تنها از دنیا میرع تنها غصه میخوره تنها درد می‌کشه تنها یاد میگیره تنها کار می‌کنه ، انسان همیشه تنهاست یاد بگیر تنهایی رو یاد بگیر تنهایی بجنگی از بدبخت شدن و زمین خوردن هم نترس همه میخورن زمین همه درد میکشن‌همه بی کسن ، همه کَس دارا هم یه روزی عزیزانشون ولشون میکنن میرن در نهایت تنها خودمون باید پاشیم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

من اگه جایی را داشتم برم اگه بی کس نبودم انقدر تو سری خور و بدبخت نمیشدم که هر خری از راه رسید به خودش جرعت بده هر حرفی دلش خواست بارم کنه منم لال مونی بگیرم،خفه خون بگیرم و خفه بشم تو درد خودم

تو خیلی قوی بودی،خیلی قوی که از پس تمام این تلخیا بر اومدی و دوام اوردیبه خودت افتخار کن و اگه خواست ...

دیگه قوی نیستم دیگه نمیتونم،دیگه تنهایی نمیکشم،دارم تموم میشم،دارم ته میکشم،دارم میمیرم،یه دردی تو وجودمه که نمیدونم چیه همه جام رو گرفته و داره خفم میکنه،کاش بمیرم