2777
2789
عنوان

از دست خواهر شوهرم خیلی عصبانی ام

950 بازدید | 36 پست

ماجرا از این قرار هست که خواهر همسرم چند وقتی هست شهر ما کلاس میره و هفته ای دو روز معمولا شب میاد خونه ما می‌خوابه.اون دفعه لباس تو خونه ای منو که بهش داده بودم بپوشه با خودش برد خونه و من به بهانه ای ازش گرفتم و این دفعه ..

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون کارمندم صبح ساعت شش میرم اداره و اون دیرتر می‌ره سر کلاسش.چند روز پیش که خونه ما بود و من صبح رفتم اداره و وقتی ظهر اومدم دیدم شلوارش رو گذاشته یک گوشه خونه.با خودم گفتم شاید شلوار دیگه با خودش آورده بوده و اونو پوشیده.خلاصه شب که همسرم زنگ زد بهش برای یک کاری گفت به ریحانه بگو شلوارش رو از کشور لباساش برداشتم و پوشیدم چون شلوارم خیلی گرم بوده

دیدم شلوار بیرونی مو که گرون خریده بودم پوشیده و هیچی دیگه نگفتم.امشب رفتیم خونه پدر شوهرم و دیدم وقتی از بیرون اومد همون شلوارم دوباره پوشیده

خواهر شوهر خوب و ساده ای داری کع نمی دونه عروس واسه شلوار و لباس چه فتنه ای میتونه به پا کنه

شما شلواراتونو‌ اشتراکی میپوشید ایا؟؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

خواهر شوهر خوب و ساده ای داری کع نمی دونه عروس واسه شلوار و لباس چه فتنه ای میتونه به پا کنه

عزیزم لباس یک چیز کاملا شخصی هست و من اصلا دوست ندارم لباس مهمونی مو یکی بدون اجازه از کشور برداره و بپوشه

شما شلواراتونو‌ اشتراکی میپوشید ایا؟؟

دقیقا انگار عادت دارن لباس اشتراکی بپوشند.واقعا متعجبم بدون اجازه لباسم رو برداشته و تازه تا چند روز بعدم پوشبده