2777
2789
عنوان

خواب ترسناک دیدم🤯

146 بازدید | 10 پست

دیشب خواب وحشتناک تهوع آوری دیدم که هنوز بدنم میلرزه

خواب دیدم دوتا دختر دارم که یکیشون ذهن ضعیفی داره و بیماری منگولیسم داره 

از کارهایی که میکرد ی صحنه با سیخ کباب تو بدنش فرو کردم

و صحنه عوض شد و سرشو از بدنش جدا کردم😑

جای ترسناکش اینجا بود که خواهر کوچیکش یعنی دختر کوچیکه خودم سر خواهرشو با دستاش گرفت و آورد جلو و به من نشون داد🤮😱😱😱

که تو همین لحظه از ترس پریدم و خیس عرق شده بودم 

من در ساحل دیدم یک زرافهه ای را که به مانند یک روز روشن در شب تاریک میتابید و همه جا را مانند قامت چون سروش می‌رقصد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش تعریف نمیکردی....نبایدخواب بدوبکسی بگی فقط بایدصدقه بدی

نشد تعریف نکنم باید خودمو خالی میکردم خیلی ترسیدم

من در ساحل دیدم یک زرافهه ای را که به مانند یک روز روشن در شب تاریک میتابید و همه جا را مانند قامت چون سروش می‌رقصد 

تعبیر نداره اسی..کابوس دیدی.البتّه باید دید تو ضمیر ناخودآگاهت چه خبره که اونم روانشناس می تونه تحلیلش کنه.

ولی از من نصیحت خواب هایی که می بینی رو واسه هیشکی تعریف نکن.یهو یکی تعبیر بد می کنه.ضرر می کنی.

تعبیر نداره اسی..کابوس دیدی.البتّه باید دید تو ضمیر ناخودآگاهت چه خبره که اونم روانشناس می تونه تحلی ...

مرسی ازت عزیز

حاجی بنظر من جایی که میخوابی جن داره یه دعانویسی چیزی بیار خونتون 😐😒

چه ربطی داره مگه هرشب خواب ترسناک میبینم

ان شالله که خیره وتعبیربدنداره صدقه فراموش نشه

,چشم ممنونم