2821
2789

اول عذر میخوام بسیاااار انقدر درگیری پیش اومد که خدا میدونه واسه همین به کل فراموش کردم 

دوما بچه ها بیکار نیستم دروغ بگم بخدا چند روز دیگ ازمون دارم و فرصت داستان سازی نیست ولی باور نمیکنین مشکلی نیست که دعوا نداریم

سوما دوستانی که گفتن کرم داری این توضیح بدم که کرم نداشتم رفتم بیمارستان من ۱ سال دیگه میرم تو بخش دوران کارآموزی الانم کلاسام خیلیا تو بیمارستانه و نمیتونم کلا این آقا رو نبینم که یا ازش فرار کنم کرمم ندارم اگه داشتم که ازش جدا نمیشدم 

حالا داستان بهتون میگم خلاصه که اذیت نشین 

شبش عموم اومد خونمون گفت تکلیف پسرمو روشن میکنم امشب ولی هرچی زنگ زدیم خاموش بود 

خلاصه یه ساعت گذشت دوستش زنگ زد به من فهمیدم حتما مربوط به نامزدمه سریع جواب دادم اونم گفت اومده پیش من حالش بده و کلی فحش به من :/منم داستانو براش تعریف کردم گفتم باباش خونمونه بیارش اونم نصف شب به زور آورد خونه احتمالا داستانو گفته بود که راضی شد بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خلاصه اومد فقط میگفت گوشیتو بده بده

عمومم گفت حق نداری اینجوری داد بزنی پسر بی ادب و فلان منم گفتم عیب نداره گوشیو دادم و فیلمارو دید و باور کرد که من تقصیری نداشتم از اینجا دیگه عموم کلیییی باهاش دعوا کرد اونم هی میگفت من میدونم با فلانی 

خلاصه عموم گفت این بچه ازمون داره تا اونموقع بیا بریم بعدش تکلیفتونو بزرگترا میشینیم معلوم میکنیم و رفتن تا الانم هیچ خبری از هیچ کس ندارم اون پسر و هم بلاک کردم

عزیزم بنظرم شما مقصری ینی نه که مقصر باشی اما باعث این دعوا حالا اون اقای بیشعوره که مربوط به شما و گذشتت میشه! 

بنابراین بنظرم با یه دسته گل برو با نامزدت صحبت کن بهش بگو گذشتت هرچی هست به خودت ربط داره به شرطی که توی گذشته بمونه اما متاسفانه طرف مقابل شما این درک رو نداشته و همه چیز رو خراب کرده و به نامزدت بگو پس من کاملا درکت میکنم کاملا بهت حق میدم و جبهه ای نمیگیرم ، الآنم باهم میتونیم تصمیم درست بگیریم ممکنه تو بمن بدبین شده باشی یا دیگ بهم اعتماد نداشته باشی پس ذهنت ولی اینو بدون تو انتخاب من بودی کسی که برای یک عمر زندگی انتخابش کردم و کنارش خواستم زندگی کنم تویی هرباغچه ای رو هم بیل بزنی کرم داره پس بیا از حواشی دور شیم و به زندگیمون ادامه بدیم 

اگرم فک میکنی نمیتونی دیگ با من کنار بیای و قرارع مدام مورد تهمت. و شک و بدبینی قرار بگیرم بهرحال یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه ولی به جون خودت قسم من دوست دارم و متعهدم به عشقمون من هیچ وقت به عشقم به تو خیانت نمیکنم

عزیزم بنظرم شما مقصری ینی نه که مقصر باشی اما باعث این دعوا حالا اون اقای بیشعوره که مربوط به شما و ...

عشقم الان عین سگ پشیمونه باباشم کلی دعواش کرد که خودشم بخواد من نمیذارم این دخترو بدبخت کنی اونم میگفت بخدا نمیخواستم فلان و اینا 

الان من قهرم مثلا چون حتی نذاشت توضیح بدم بهش

ببین انقد توی گوشش بگو که دوست دارم تو انتخابمی من به داشتن تو افتخار میکنم من خوشحالم که دارمت تو برای من قابل احترامی هرکاری تو بگی انجام میدیم هرچی که خودت می‌دونی قلقش رو می‌دونی الان شما متاسفانه مقصر این دعوا محسوب میشی .. نه مستقیم بلکه از بخت و اقبال بدت با یه آدم نفهم طرف بودی که اینجوری آتیش بیار معرکه شد 

عشقم الان عین سگ پشیمونه باباشم کلی دعواش کرد که خودشم بخواد من نمیذارم این دخترو بدبخت کنی اونم میگ ...

ببین بهترین دفاع حمله س خب؟ ولی یک درصد فکر کن بهت بد بین شده باشه بهت اعتماد نداشته باشه اوکی عذر خواهی نکن اما مطمئنش کن جز اون کسی رو نمی‌بینی ببین شما درس خونده ای پزشکی قطعا طرز فکرت با من فرق می‌کنه شاید از خانومایی باشی که مستقلن و از لحاظ روحی و مالی و هرچیز دیگ وابسته به شوهر نیستن! اما یه جاهایی باید غرور زنانه رو زیر پا گذاشت! به همسرت غرور بدی اونو یه پادشاه کنی که خودت همسر ی پادشاه باشی ! 

الآنم وقت این نیست که خودت رو بگیری و بگی اون مقصره! نه! 

اگه واقعا دوسش داری و میخوای زندگی کنی درسته شاید اونو مقصر بدونی ولی بنده خدا خیلیییی محترمانه رفتار کرده چیزی نگفته عصبی شده مردع غرور داره غیرت داره به شما ک چیزی نگفته .. الآنم شما باید دلش رو بدست بیاری خواهش میکنم بخاطر غرور و روش زندگی غربی ها که زن و مرد برابرن و این حرفا زندگیت رو خراب نکن آره زنو مرد برابر هستن اما توی زندگی زناشویی همیشهههه مردا تشنه قدرتن باااید بزرگشون کنی که خودت آرامش داشته باشی ..

سلام دختر گل

به نظرم اگر آشتی کردید حتما حتما مشاور برید اونجا لایه های زیرین و پنهانی شخصیت همه مشخص میشه ....حسم میگه شما دختر پاکی هستید اما خب شاید به خاطر شرایط زندگی سعی می کنید ازدواج کنید و مستقل بشید ولی عزیزم این درست نیست پس حتما مشاور برید که ببینید به درد هم می خورید یا نه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز