2777
2789
عنوان

سریال بچه گوزن

150 بازدید | 6 پست

نظرتون چیه در موردش؟ 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

داستان جالبی داشت، دو جاش اشکم در اومد. اما کاش خیلی بهتر ساخته میشد

در کل انگلیس و آمریکا فیلم احساسی رو خوب نمیتونن بسازن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

داستان جالبی داشت، دو جاش اشکم در اومد. اما کاش خیلی بهتر ساخته میشددر کل انگبیس و آمریکا فیلم احساس ...

کجاهاش

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاهاش

اونجا که دختر تپله منتظرش تو ایستگاه اتوبوس نشسته بود و نمیرفت جلو چون بهش گفته بود دیگه نیا.

و اونجا که پسرِ یهو وسط نمایش نشست از زندگیش گفت و دردو دل کرد😢

اونجا که دختر تپله منتظرش تو ایستگاه اتوبوس نشسته بود و نمیرفت جلو چون بهش گفته بود دیگه نیا.و اونجا ...

به خاطر تنهایی و افسردگیشون گریم گرفت، چون تا چند ماهه پیش حال خودمم خیلی بد بود (اخه خودمم افسردگی دارم و پسرِ رو درک کردم)، اینکه تلاشات نتیجه نمیده

تا قسمت سومش رو خیلی دوس داشتم از سه به بعد نه.

از شخصیت اول داستان خوشم نمی اومد خیلی ضعیف النفس بود. 

به من درخواست دوستی بده... خیلی فیلم می بینم معمولا مینی سریال. میتونیم در موردش.پ حرف بزنیم.مانستر جفری دامر رو جدیدا دیدم... تمام مصاحبه های واقعیش رو و تحلیل پرونده رو.... اخرین مینی سریال که دیدم و خیلی دوسش داشتم undoing هست. ۶ قسمت و تازه تمومش کردم. هر ۱۰ روز یه مینی سریال جدید می بینم و با دوستم راجع بهش صحبت می کنیم در واقع با هم می بینیم .... 

در ضمن از جفری دامر واقعی متنفرم هیچ جایی برای ترحم نداشت و به معنای واقعی هیولا بود

به روانشناسی علاقه داری... شاید نظرت مفید باشه.

در اطراف من دختری هست که از ۱۸ سالگی می شناسمش الان ۲۵ سالشه... رفتارهای تکانشی داره . گاهی مهربان و فداکار و اغلب حس تنفر از بقیه داره.... خودشیفته ست. نمیتونه ببینه کسی از خودش سرتر هست. ترس از دست دادن عزیزان همیشه باهاشه. تو جمع نمیره. شب بیداره... روزها خوابه.... بمب هم نمیتونه بیدارش کنه. تنهاست و دوستان محدود داره. ناسازگاره....

ممکنه شخصیت مرزی مرضی داشته باشه؟

وسواس فکری داره...