2777
2789

خب هرسال که خراب نمیشه دندون...

من امسال ۱۵ قراره هزینه کنم از جیب مابقی هم بیمه میده

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاحالا برادندونام خرج نکردم چون بااینکه دوتا بچه پشت سرهم اوردم همه سالمه البته همیشه هم مسواک میزنم هرکی میبینه میگه خوش بحالت😁😍

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
پس قدرشو بدون

اره بخدا ظهروشب مسواک میزنم شوهرم همیشه میگه چ حوصله ای داری😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

سالی یک الی دوبار عکس میندازم

هرچی خراب باشه درست میکنم

مثلا امروز یدونه درست کردم پر کردم 

گفت ۶ ماه دیگه باز بیا عکس بنویسم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خوب میکنی پوست دندان سالم با ارزشن

منم روزی ۲ بار مسواک میزنم اما خراب میشن☹️

گفت توی چکاب خونت دی و کلسیمم حتما بده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟