دادگاه تمکین هم داده ولی اجراییه نگرفتهخانمه هم میگه من طلاق نمیگیرم اون اگه میخواد بره طلاق بگیرهپا ...
توی این رابطه ها به جرعت میشه گفت که فقط خانوم صدمه میبینه چون بلاتکلیف هستش و اون آقا داره کار خودشو انجام میده حتی اگه زن هم بگیره دادگاه این حق رو بهش میده فقط خانوم هست که متضرر میشه اونم از لحاظ زمانی که از دست میده فقط به خاطر لجبازی گاهی وقتا آدما همراه هم نیستن و باید مسیرشون جدا بشه از هم با این کارها فقط خودشون رو اذیت میکنن همین
آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگه زنه که مهرشو گرفته حق طلاقم که داره خودش بره دنبالش٫ معلومه دیگه نمیخوادش
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
حق طلاق پس واسه چی میگیرید ؟ برای اینکه مونده و بلاتکلیف نباشید دیگه
یا خودت برگرد یاازاون حقی که گرفتی استفاده کن بچه رم یا برداریابده به خودش
شمااگه ادم طلاق نبودی نباید قهرطولانی مدت میکردی
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.