2777
2789
عنوان

اگه روز اخرتون باشه 🏴‍☠️

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیس عشقم میمونم تا لحظه اخر

بهترین لذت دنیا نفس کشیدن تو فضایی که عشقت نفس میکشه مم چت کردن خالی با عشقم رو به هیچی نمیدم😔 بین ده میلیاردو صحبت با عشقم قطعا انتخابم دومیه

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
دلم برا بچم میسوزه که بعد من با نامادری بزرگ میشه

خدا ایشالله واسه بچه هاتون حفظتون کنه .ولی ادما دیگه احساس ندارن سریع فراموش میکنن

من فقط هدفام باهام چال میشه تو تایم خودش بهش گفتم چقدر دوسش دارم و خانواده مم میدونن قدردانشونم فقط ...

من خیالم راحته اگه بمیرم کسی ناراحت نمیشه اگه اشکی بریزن بخاطر جو تون محیط هست یا به فکر مشکلاتش افتاده 😒

من خیالم راحته اگه بمیرم کسی ناراحت نمیشه اگه اشکی بریزن بخاطر جو تون محیط هست یا به فکر مشکلاتش افت ...

نه من با مامانم اوکیم 

میدونم وابستست

جانیم سنه فدا وطن ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697

دیگه وقتی واسه کاری نمیمونه ، فقط استغفار و اگه حق الناس داشته باشیم و حلالیت طلبیدن و وصیت نامه نوش ...

من دلم میخواد با عشقم صحیت کنم

بهترین لذت دنیا نفس کشیدن تو فضایی که عشقت نفس میکشه مم چت کردن خالی با عشقم رو به هیچی نمیدم😔 بین ...

پس چی شد ؟ 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀