2777
2789

اون موقع پسر عموم که پولدار بود خواستگارم بود اگه اون موقع ازدواج میکردم و بچه دار میشدم اختلاف سنیم با بچم کم بود و بیشتر می‌تونستم درکش کنم الان ۲۳ ام هیچ خواستگاری هم ندارم.! بچه ها فرصت های خوبتون و رد نکنین به ایناییم ک میگن وای سنت کمه و فلان توجه نکنین وگرنه میمونین خونه باباتون و نمیتونین خانواده تشکیل بدین اگه ۳۰ به بالا هم ازدواج کنید نمیتونید بچتون و درک کنید و اون اذیت میشه یه طرفم تصمیم نگیرین ولی با آدم مناسبش اگر بود از دست ندید فرصتو

خیلیا هستن ۳۰/۴۰ سالشونه ولی عین بچه ها ان خیلیا هم ۲۰ سالشونه خیلی منطقی تصمیم میگیرن 🤍

🌱

🫤🫤🫤🫤فقط سه سال گذشته. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زیر بیست و پنج ازدواج کن که هم شوهرت سوار شه هم خانوادش

چه ربطی داره؟ چیو به چی ربط میدین اخه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فک کردم حداقل ۳۵ سالته الان

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نیس ، واقعا نیسسسس چرا فک میکنن اگه ۲۰ ازدواج نکنن ۳۰ سالگی شون شاهزاده عربستان میگیرتشون

خواستگار هایی ام که میاد حداقللللل معیار شعورم ندارن ولی من یکی که شانس ندارم 😂😂

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
چقدر به حرفت احتیاج داشتم... منم ۲۰ سالمه

دقیقا ، اون بچه چرا قربانی بشه؟؟ کاش ازدواج میکردم الان ۲۰ سال دیگه با بچم لباس ست میپوشیدیم و می‌تونستم درکش کنم 

🌱