2777
2789

تازگیا ۱۸ سالم شد تا حالا سه بار عمل کردم 

از بچگی گوشم عفونت کرد کسی منو دکتر نبرد 

خدا پدر و مادر خوب بهم نداد 

عفونت صورتمو فلج کرد 

جواب فرهنگیان اومد اون قبول شد 

دانشگاه و رشته ای که من عاشقش بودم 

اون از اول مهر میره دانشگاه 

منم میشنم تو خونه دعا که عفونت گوشم عود نکنه 

من همش اتاق عمل بودم یا صورتم فلج میشد البته که الانم پیوند زده معلوم نیست خوب بشه یا نه 

اره اینارو گفتم که بدونی خدا از اولشم نبوده 

از وقتی به این نتیجه رسیدم اروم ترم 

دارم قطعی به خودکشی فکر می کنم 

چون اینده ای ندارم نمیدونم چجوری

من یه دختریم که گوشش کر شد صورتش فلج 

اینده ای ندارم 

فقط حیف غرورم و اشکایی که برا دکتره ریختم تا عملم کنه 

لایکک نکن لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا امید نشو منم پارسال به نتیجه دلخواهم نرسیدم ولی امسال دلیلشو فهمیدم خداروشکر کردم ک امسال مجبور شدم بخونم.ایشالا سلامتیتم بدست میاری انرژی منفی به خودت نده تو الان دلیل این سختیارو نميدونی درکت می‌کنم چون منم توی شرایط تو بودم ولی چند ماه پیش دلیلشو فهمیدم. نا امید نباش خدا بزرگه عزیزم ❤️✨

قطعا بعد از هر سختی آسانی هست.....

خیلی برات ناراحت شدم خیلی

ولی نا امید نشو 

ان شاالله روزهای خوب تو هم به زودی میرسه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
نا امید نشو منم پارسال به نتیجه دلخواهم نرسیدم ولی امسال دلیلشو فهمیدم خداروشکر کردم ک امسال مجبور ش ...

رشته دبیرستانت چی بود ؟

الان دانشگاه قبول شدی؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

عزیزم همه‌چی که فرهنگیان نیست یه عالمه رشته خوب دیگه هست که تو میتونی تو اونا بهترین باشی

مسیر هرکسی متفاوته مطمئنا توهم تو یه رشته ی دیگه یه دانشگاه دیگه آینده‌ی بهتری داری

در جست و جوی معنای خویشتن...🌙🌻
نا امید نشو منم پارسال به نتیجه دلخواهم نرسیدم ولی امسال دلیلشو فهمیدم خداروشکر کردم ک امسال مجبور ش ...

مبارکت باشه 

چی قبول شدی 

میدونی از شهر ما فقط اونه که سال اول قبول شد از شانس یازده سال یه رقابت بیجا کردم باهاش 

لایکک نکن لطفا