2777
2789

شوهرم سه روز تعطیله

گفتیم این سه روز بمونیم خونه تکونی کنیم چون خونمون از این سوسکای ریز داشت و هی داشتیم سم میزدیم گفتیم همه چیو بشوریمو تمیز کنیم

حالا از صبح هی میگه بریم روستا(مامانش اینا رفتن روستا اونجا خونه دارن)

دیروز ازم پرسید گفتم نه و بمونیم خونه مهمتره و خودشم گف اره راست میگی و بمونیم خونه

حالا از صب نظرش عوض شده و هرچی میگم ن میگه ن باید بریم ده

روی گوشیش دیدم دیشب ده دیقه با مامانش حرف میزده

حس میکنم اون بهش گفته بیا و فلان

حالا حس میکنم اصن حرفام براش مهم نبوده و اصن ارزشی نداره

میدونمم بریمو بیایم هم همه ی کارا میوفته رو دوش خودم چون قرار نیست مرخصی بگیره و کمکم کنه منم با بچه کوچیک نمیتونم این همه کار کنم🥲

بنظرتون حق دارم دلگیر باشم یا حساس شدم❓

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس شدی بنده خدا این سه روز رو دلش یه تفریح میخواد باید کار خونه و شستشو انجام بده برا مردا سخته... بهش بگو اول کارامون کنیم بعد بریم. دیگه سختش نکنید

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کمکی بگیر ولی خوش می گذره بهتون

نمیگیره🥲

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

اصلا حق و بهت نمیدم 

از تفریح و هوای پاک و استراحت بزنی بمونی خونه بسابی 

والا ظلمه

خونه رو ریزه ریزه تو وقتای خالی تو یک ماه تمیز کن 

والا به هیچکی نگفتن مرحوم کف ساب و ظرف شور و قالی شور خوبی بود

ولی همیشه میگن شاد زندگی کرد و دائم به سفر و خوشی بود

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
به نظرم حق داره یه حال و هوایی عوض کنه و بخواد مادرشو ببینه

مامانش شهر خودمونه..دوروزه رفته اونجا درختاشو اب بده..وقتیم هس همش داریم همو میبینیم

حساس شدی بنده خدا این سه روز رو دلش یه تفریح میخواد باید کار خونه و شستشو انجام بده برا مردا سخته... ...

اخه نمیکنه میدونم...بعدشم همه کارا میوفته رو دوش خودم تک وتنها..قرارم نیس کمکی بگیره

اصلا حق و بهت نمیدم از تفریح و هوای پاک و استراحت بزنی بمونی خونه بسابی والا ظلمهخونه رو ریزه ریزه ت ...

ببین اخه همه جای خونه سم زدیم بچه کوچیک داریم بخاطر اون میگم تمیز کنیم