2777
2789

دوس نداره یه کارای عجیب میکنه انگار تشنج اینا کرده میترسم زود باز میکنم،

لوتینو اما یه کاری کرد دیدن موقعه جفت گیری چیکار میکنن دیگه ماده ها پشتشونو میدن بالا؟

اینم اونطوری کرد یعنی ماده‌ست؟

تازه خریدم ۲،۳ماه‌ش اینا میشه.

از کجا جنسیتشو بدونم.

کی آواز خوندن اینارو شروع‌میکنه؟

اگه نره،صدای عروس هلندی براش پخش میکنم خیلی کم صدا در میاره،

شنیدم نر هاش میرن جلو اینه ،اینه رو دوس دارن،این هم هر کجا اینه میبینه میره،اما مطمعن نیستم نره یا ماده؟

منم تازه یه هفتس خریدم لوتینو تو چند خریدی من از دوست بابام ۱۷۰۰ گفتن احتمالا نرع مال من موقع خرید ندیدیم اومدیم خونه متوجه شدیم یکی از انگشتاش کجه بردیم برای چکاپ دکتر گفتن کمبود کلسیمه ۳ تا قطره داد شد ۴۷۰ گفت برای نر یا ماده بودنش و چکاپ های دیگه باید ازمایش مدفوع بده ک ازمایش ۷۵۰ ماهم گفتیم باش ۴۷۰ دادیم دیگه نرفتیم خیلی گرونهه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی آواز خوندن اینارو شروع‌میکنه؟اگه نره،صدای عروس هلندی براش پخش میکنم خیلی کم صدا در میاره،شنیدم نر ...

مال من ۴ ماهشه تازه داره شروع میکنه اواز خوندن و سخنگو شدن من سرماخوردم انقدر مامانم اسممو گفته همش میگه باران البته هنوز زیاد واضحه نیست و اینکه هنوز مال شما بالغ نشده ک رفتارهای جنسی نشون بده این فقط برای بازیه 

کی آواز خوندن اینارو شروع‌میکنه؟اگه نره،صدای عروس هلندی براش پخش میکنم خیلی کم صدا در میاره،شنیدم نر ...

چند وقته خریدید اگه تازه خریدید فعلا خجالت میکشه اواز بخونه و سروصدا کنه

منم تازه یه هفتس خریدم لوتینو تو چند خریدی من از دوست بابام ۱۷۰۰ گفتن احتمالا نرع مال من موقع خرید ن ...

من ۴ماه پیش یه عروس لوتینو دیگه خریده بودم بالغ بود هیچی یاد نمیگرفت،اما۹۰۰خریده بود،برای همین برم عوض کردم،

۲۰۰هم دادم که پس گرفت اینو اوردم.

این نمیدونم کاش نر باشه اما خیلی زود دستی شد چون سنش کمه خودش میاد پیشم میزاره نازش کنم،

لوتینو تشخیص جنسیتش خیلی سخته ادمو گیج میکنه بعضی کاراش مثل نراست‌،بعضی‌وقتا مثل ماده ادم نمیدونه 

من ۴ماه پیش یه عروس لوتینو دیگه خریده بودم بالغ بود هیچی یاد نمیگرفت،اما۹۰۰خریده بود،برای همین برم ع ...

تا قبل بلوغ باید یادش بدید چون بعد بلوغ نمیشه و اگه بشه خیلی سختی و دردسر داره غذا چی میدید بهش 

ارتفاع قفسش چقدره و از قفس میاریدش بیرون؟

چند وقته خریدید اگه تازه خریدید فعلا خجالت میکشه اواز بخونه و سروصدا کنه

اره تازه خریدم۱،۲هفته میشه دستی شده خودش میاد پیشم.

تا قبل این خیلی مطمئنم میگفتم تو پسر منی😂

اما وقتی جلیقه بستم بهش پشتشو داد بالا مثل ماده ها که موقعه جفت گیری اون کارو میکنن،گفتممم وااای دختره،خودشم اول ترسیدم با این که جلیقه رو شل بسته بودم گفتم چرا همچین شدی بچه؟ تکون نمیخورد پشتشو داده بود بالا فک کردم سکته کرد.

مال من ۴ ماهشه تازه داره شروع میکنه اواز خوندن و سخنگو شدن من سرماخوردم انقدر مامانم اسممو گفته همش ...

اره وقتی رفتم بگیرمش فروشنده گفت غذای نرم بهش بده نرم خوره،تازه داره ارزن میخوره،

دیدم اون رفتاری کرد ناراحت شدم نمیدونم کاش نر باشه حرف بزنه.

خودمم گفتم تو هنوز بچه‌ای این کارا چیه؟

خدا از دهنتون بشنوه .از کحا میشه فهمید نره؟

اره تازه خریدم۱،۲هفته میشه دستی شده خودش میاد پیشم.تا قبل این خیلی مطمئنم میگفتم تو پسر منی😂اما وقت ...

از جلیقه متنفرن و اصلا براشون خوب نیست چون عروس هلندی ها وزنشون خیلی کمه ۶۰ تا ۹۰ گرم هستن براشون خیلی سنگینه و نباید استفاده کنید

تا قبل بلوغ باید یادش بدید چون بعد بلوغ نمیشه و اگه بشه خیلی سختی و دردسر داره غذا چی میدید بهش ارتف ...

غذا هویج،کلم بروکلی،تخم مرغ ابپز کردم امروز نمیخوره دیگه ارزن که میبینه یه صدای ضعیفی در میاره خوشحال میشه میره میخوره،

اره چون جوجه‌ست هرروز صبح و شبا براش صدا پخش میکنم خودم باهاش حرف میزنم که یاد بگیره،

اره زیاد میارمش بیرون،میخوام به جلیقه پرواز هم عادت کنه بیرون هم ببرمش افتاب بخوره بهش.

اره وقتی رفتم بگیرمش فروشنده گفت غذای نرم بهش بده نرم خوره،تازه داره ارزن میخوره،دیدم اون رفتاری کرد ...

فقط ارزن ندید از این بسته های میکس بگیرید ک پلت و تخم کتان و تخم افتابگردون و همه چی داره مقویه براشون من خودم یمدت تو دامپزشکی کار میکردم دربارشون اطلاعات زیاد دارم هم از طریق ازمایش میشه فهمید و یه روشی ک زیاد مطمعن نیست اما بعضی مواقعه جواب میده اگه نر باشه لپاش قرمزیش پر رنگ تره و رنگ صورت و دمش زردیش زیاده

از جلیقه متنفرن و اصلا براشون خوب نیست چون عروس هلندی ها وزنشون خیلی کمه ۶۰ تا ۹۰ گرم هستن براشون خی ...

کم کم میشه عادتش داد،امروز یکم بیشتر گذاشت بمونه،

اگه عادت کنه خوبه میبرمش بیرون اینا اما اگه نه بیخیال میشم زیر اذیتش نمیکنم.

از عکس معلومه سنش؟

میگم بالغ نباشه؟

اما نه معلمومه پراش هم بعضی جاها خالیه تازه میخواد دربیاد.

فقط ارزن ندید از این بسته های میکس بگیرید ک پلت و تخم کتان و تخم افتابگردون و همه چی داره مقویه براش ...

بسته یه بار خریدم اصلا کیفیت نداشت معلموم بود کهنس دونه‌هاش،

جدا جدا میگیرم مخلوط میکنم،۸۰درصد ارزن و ۲۰درصد هم دونه های دیگه کتان اینا و هفت تخم هم گرفتم از عطاری.

سبزی و میوه خشک هم میدم بهش گاهی بادام و فندوق،از دیروز فلف سوزنی شیرین بهش میدم عاشقش شده.

پلت هم بعضی پیجا دیدم که خودشن هم عروس دارن میفروشن سبزی و چند مدل پلت هست.

کدوناش مفید تره که بگیرم؟