2777
2789
مریضه مگه .توهین میکنه چی میگه؟ دردش چیه؟

جن گیر ک فحاشی میکرد اینجا بعدش کلاااا ممنوع شد این تاپیکا اسی ام ک سنش کمه اصلا معلوم نیست کیه چیکار میکنه 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی والا تا جایی ک من می‌دونم خرمشهر حتی اهل تسنن زیاد نداره چه برسه مسیحی یا یهو دی 😐

اره اهل اونجاس شخصیت متفاوتی داره 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
دقیقا از فحش خوردن خوشتون نیاد گزارش بزنید بترکه فقط

والا 

حالا معلوم نیست کاربر مد نظر چقد با این جن گیر خان نشسته نارنگی خورده که من تا به اون گفتم بی خانواده این از اینور بهش برخورد

روابطشون خیلی مستحکمه گویا

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....