2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو منظورم همینه ما از ترم ۲ بیمارستان میرفتیمترمای بالاتر کارآموزیا زودتر شروع میشه احتمالا

با این وضعیت نمیشه هم کار کرد هم دانشگاه رفت که... 

ببخشید رشته تون چیه؟ راضی هستین؟ 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
با این وضعیت نمیشه هم کار کرد هم دانشگاه رفت که... ببخشید رشته تون چیه؟ راضی هستین؟

اتاق عمل 

من برام تحصیل مهم نیست تمام هدفم از کنکور و قبول شدن دور شدن از محیط خانواده و خوابگاه رفتن و آرامش اعصاب بود

هدفممن اینه بلافاصله برا ارشد بخونم و دکتر فقط جهت خوابگاه تا وقتی ک بتونم شوهر کنم

اتاق عمل من برام تحصیل مهم نیست تمام هدفم از کنکور و قبول شدن دور شدن از محیط خانواده و خوابگاه رفتن ...

آخه رشته اتاق عمل ارشد و دکترا نداره که، فقط تا کارشناسی هست 

اتاق عمل من برام تحصیل مهم نیست تمام هدفم از کنکور و قبول شدن دور شدن از محیط خانواده و خوابگاه رفتن ...

فکر میکنم سخته بشه 50 درصد زد هر درس رو، نه؟ 

فکر میکنم سخته بشه 50 درصد زد هر درس رو، نه؟

من درصدای اختصاصیم این بود شیمی ۳۸

زیست ۴۰

فیزیک ۳۵

ریاضی ۶😂😂

زمین ۰

ادبیات ۷۳

عربی ۸۰

دینی ۸۰

زبان ۰

اتاق عمل ارشد داره استادمون میگفت انگاری چند سال دیگ دکتری هم میاد ولی گمون نمیکنم

دکتری بخوای بگیری باید رشته های پرستاری مثلا پرستاری اطفال و ... بری