2777
2789
عنوان

شما چطوری از همسراتون پول میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 41 پست

والا من هنوز که نرفتیم سر خونه زندگی گفتم انتخاب رشته دارم برای دانشگاه گفتن ۶ تومن میخوام گفت اگه تضمینی خوبه باشع میدم منم گفتم ۲ تومنش از بابام میگیرم

وقتایی که داره بهش میگم چون من الان یک هفته پیش بهش گفتم اول شهریور قراره انتخاب رشته بیاد یعنی یجوری بهش گفتم اون موقعه پول میخوام بنده خدا گفت باشه 

مردایی که دست و دلبازن میدن نگران نباش تو هم بگی که من واقعا پول لازم دارم میده اینطوری که گفتی خسیس نیست ولی چیزی گرون قیمت میخوای از ده روز یک هفته قبلش بگو بعد هی یه یاد آوری کوچولو بکن که یادش نره و تا اون موقعه فراهم کنه

والا من هنوز که نرفتیم سر خونه زندگی گفتم انتخاب رشته دارم برای دانشگاه گفتن ۶ تومن میخوام گفت اگه ت ...

نه اصلا خسیس نیست، برای هرچیزی که بخوام خرج میکنه خودش تشویقم کرد که باز درسمو بخونم شهریه میده، اما پول نقد نمیده، دلم میخواد پول بده خودم برم مثلا کفش بخرم، اما میگه چرا پول بدم هروقت خواستی دوتایی میریم میخرم برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش قبلا گفتم یه مبلغی بده پس انداز برای خودم باشه گغت هرچی بخوای میخرم برات پول نقد میخوای چیکار😑

از نظر روانشناسی ، انسانها به مرور زمان ، از کسی که مجبورند ازش تقاضای پول و یا مایحتاج رو بکنند، متنفر میشن. هر چند که اون شخص با کمال میل مایحتاج رو تامین کنه

یعنی چی؟ یعنی انسانها وقتی مجبور میشن، توجه کن: مجبور میشن از کسی برای تامین مایحتاج دائم درخواست کنند ، به مرور از اون شخص خشمگین و بعد متنفر میشن . چون با هر بار درخواست ، بخشی از غرور انسان خدشه دار میشه . حتی اگر درخواستش انجام بشع. و طبیعتا انسان از کسی که باعث بشه غرورش جریحه دار بشه ، خشمگین و متنفر میشن.

این از منظر روانشناختیه ماجرا

از نظر اخلاقی هم درستش اینه که شوهرت بدون اینکه شما رو مجبور به بازگو کردن و درخواست کنه، هر ماه کارت بانکیتو رو شارژ کنه. مبلغش توافقیه. 

به این شکل شما مجبور نمیشی دائم بخاطر نیازهات درخواست کنی. 

از طرفی شوهرت اگر میدونه استخدام رسمی نیس و خدای نکرده بعد از فوتش حقوقی بشما تعلق نمیگیره یا ارث قابل توجهی نداره، باید بفکر آینده و سرنوشت شما باشه . مبلغی هر ماه شارژت کنه که پس انداز کنی برای آینده ات. این دیگه اما و اگر و ولی و شاید و فلان نداره که

بنظرم با آرامش و محبت و منطقی، باهاش خیلی واضح صحبت کن تا به توافق و درک مشترک برسید

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
نه اصلا خسیس نیست، برای هرچیزی که بخوام خرج میکنه خودش تشویقم کرد که باز درسمو بخونم شهریه میده، اما ...

خدا برا هم‌نگه تون داره 

خوب همین رو بگو پثلا بگو امروز رفتم بیرون فلان کیف چشمم رو گرفت میخواستم بخرم پول نداشتم یه خانومی اومد خریدش کاش پول میدادی یهم

از نظر روانشناسی ، انسانها به مرور زمان ، از کسی که مجبورند ازش تقاضای پول و یا مایحتاج رو بکنند، مت ...

چقدر عالی حال منو توصیف کردی دقیقا همینه 

چون باهربار پول خواستن یا حتی برای درخواست خرید اینترنت حس میکنم غرورمو زیر پا گذاشتم 

باید باهاش صحبت کنم 

با گوشی خودم وارد اینترنت بانک میشم بهش میگم رمز رو بخون بعد از چند دقیقه دوباره میگم رمز رو بخون و اینطوری پول جا به جا میشه 😁

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من خودمم مثل شمام 

ولی مگه وقتی ایشون میاد رک میگه نیاز ج دارم خجالت میکشه؟ 

نیاز مالی هم مثل جن...ی یه نوع نیاز هست که همسرها میتونن بدون خجالت داشته باشن از هم نمیدونم چرا ما خانما خجالت می‌کشیم سر هرچی

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣