الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط دومورد از خوبیاشون بگم که یکی از خواهرام کیست ۷ سانتی داشت دو سال پیش ...پیش سه تا دکتر معروف رفت هر سه گفتن لاپاروسکوپی ....من بهش گفتم حالا ضرر نداره پیش دکتر منم برو ... خانوم دکتر به خواهرم گفته بود من بخوام از شکم تو پول دربیارم میارم ولی هم وجدان دارم هم دو تا دختر ....هرگز وجدانم قبول نمیکنه یه دختر مجرد رو بدون رفتن تمام راه ها لاپاروسکوپی کنم ... باورتون نمیشه با یه دوره درمان ۶ ماهه کیست خواهر من کوچیکتر از یک سانت شد
صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند
اینیکی خواهرم هم که ازدواج کرده زخم رحم گرفته ... هم تهران هم بیمارستان کرج رفت وقت فریز دادن ... باز به زور بردمش پیش دکتر خودم .... بازم گفت من زنی که زایمان نکرده رو فریز نمیکنم چسبندگی رحم میاره بارداری رو خیلی سخت میکنه .... دارو نوشت که نصف تهرانو گشتیم پیدا کردیم ولی خواهرم میگه استفاده رو که شروع کرد خونریزی و لکه بینیش قطع شد تا یه هفته عفونت دفع کرد ....هنوز دوره داروش تموم نشده بره معاینه ولی میگه مطمئنم خوب شدم ....کلا یه دور کل خانودمونو درمان کرده🤣
از اخلاق و رفتارش هم بگم که بیست ....چنان آرامشی به ادم میده ...انقد دوست داشتنیه ....من خونم غربه تهرانه ولی دلم راضی نمیشه پیش کس دیگه برم کلی ترافیک میکشم تا شریعتی مطبشون ... ولی راضیم
من بیمارستان بهمن زایمان کردم ...الان خانوم دکتر توی هیچ بیمارستانی کلینیک ندارن ...ولی اسم ۵ ۶ تا بیمارستانو برام برد که هم سزارین و هم طبیعی زایمان دارن ....هزینه مم ۴ سال پیش درست یادم نیست حدود سه و خرده ای شد که دو و نیم بیمه تکمیلی داد ....چون خانوم دکتر زیر میزی اینا نمیگیرن فقط هزینه بیمارستانه ...فقط اگر زایمان طبیعی باشین و نصفه شب بخوان بیان بالا سرتون یه مبلغ جزئی میگیرن وگرنه که هیچی
من بیمارستان بهمن زایمان کردم ...الان خانوم دکتر توی هیچ بیمارستانی کلینیک ندارن ...ولی اسم ۵ ۶ تا ب ...
شقایق جان شمام پیش ایشون ویزیت شدی
دیدم چقدتعریف کردی منم میخوام پیششون برم اینکه ارامش میده خوبه فقط اینکه بیخیال نیس ؟؟دکترخودمم همرومیگه مهم نیس اخرش مشخص میشه ک خیلی مهم بوده منظورم اینه حواسش جمعه؟؟