2777
2789

به نظرم موضوع تبادل نظر خوبی بود

خودم نوشتم دیدم قفل شد

چند سال پیش یه برنامه تلوزیونی میدیدم که گویا دلشون میخواست تطهیر کننده صداشون کنن تا غسال

و خیلی از سختی های شغلشون و دید اقوامشون میگفتن 

که اکثرشون دچار دیسک کمر شدن رماتیسم دارن بخاطر سنگینی جسد و .... یادم نیس دیگه چیا گفتن اما فهمیدم که شغل سختیه ولی دلم میخواد از جزییات کارشون باخبر بشم

خودم هیچوقت جرات چنین کاری و ندارم

من حتی میترسم از اون حال و هوا بشنوم،واقعا دل و جرأت میخواد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مطالب خاصی گفته نشد

منم خیلی درمورد  این شغل و داستانها و حواشی که در موردش هست کنجکاوم اگه جایی در موردش مطلبی دید منو هم تگ کنید لطفا 

من میرم در مورد غساله خونه و قطعات بهشت زهرا مطالبی که هست رو میخونم 

طرفای ما همچین شغلی اصلا وجود نداره.کسیم که میمیره خانواده و کس وکارش میشورن.مگه اینکه بی کس باشه چن ...

چه جالب یعنی تو خونه میت رو غسل و کفن میکنن  غسال و غسال خونه نداره جایی که زندگی میکنید 

اخه میگن غسل میت اداب خاصی داره که باید بلد باشی 

تو شهرهای پرجمعیت دیگه شغل محسوب میشهمثلا بهشت زهرا ی تهران و فک‌کن...

بله مشهدم همبن طوربهشت رضا

ی هم کلاسهای داشتم ک مادزش تواین کاربودولی هیچ وقت ب مانگفته بوداخرسال مامان یکی ازبچه ها فوت میکنه اونجا ک رفتیم تشیع جنازه فهمیدیم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
چه جالب یعنی تو خونه میت رو غسل و کفن میکنن غسال و غسال خونه نداره جایی که زندگی میکنید اخه میگن غس ...

نه غسال خونه داریم اما کسی که میت رو میشوره خانوادشه.اگه پیر بود که بچهاش اگه جون بود که والدین یا خواهر و برادر اما کسی که آداب رو بهشون میگه اگر خانواده راضی نباشن به میتشون دست نمیزنه فقط بالا سرشونه تا یادشون بده

نه غسال خونه داریم اما کسی که میت رو میشوره خانوادشه.اگه پیر بود که بچهاش اگه جون بود که والدین یا خ ...

خدا رحمت کنه همه ی رفتگان رو 

چه جالب هر نقطه کشور یه فرهنگ و رسم‌مخصوص به خودشون دارن 

سالن‌تطهیر غسال خونه ها یه جوریه یه حس خاص داره ادم انگار نوک انگشت پاش تو این دنیاس و نوک انگشت دستش وصل میشه به اون دنیا