۲..۳ تا تاپیک خوندم. واضح بگم ، کُرکُ پر در من نموند!! این میزان عقده از کجا میاد؟ یعنی واقعااا حاضرید چون یک مشهدیِ بد دیدید ، یک شششهر رو ببرید زیر سوال!!!!؟؟؟ شگفتا!! به عنوان یک مشهدی واقعا متاسف شدم. فقط فشاری که به خاطر حضورِ همیشگیه زائر ماها متحملیم رو درک نکردن. بعضی مناسبتا پایِ بیرون رفتن از خونه نداریم بعضیا مون از بس پُرِ زائر و خطرناک میشه شهر.
ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمهی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفࢪَج♥🌿.
ما سال ۹۷رفتیم مشهد بشدت فروشنده های حروم خوری داشت همشون دزد بودن مخصوصن مسافرکش هاشون از ما کلی پ ...
منم این مورد رو خیلی شنیدم میگن تو شمال و مسهد مثل اینکه با غریبه ها اینطور برخورد میکنن از بابت قیمت همه میگم جنوب به شدت خوبه برای مسافر من که تا حالا قسمت نشده برم جنوب ولی همه از مردمش تعریف میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون دونفر باهاشون بد برخورد کردند اسم یک شهر خراب میکنند
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
فقط مسیله اینجاست شهرایی که مسافر بیشتری دارن، بیشتر از سمت مسافرا مورد قضاوت قرار میگیرن، اونم به دلیل این که بعضیا باهاشون کاسبکارانه رفتار میکنن و متاسفانه از آب گل آلود ماهی میگیرن
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.