2777
2789
آخی اشکمو در آوردی . عزیزم خدا براتون حفظش کنه . انشا..‌ روزی که اینارو تنش کنی و وروجک براتون شیرین ...

ممنون عزیزم لطف داری

ایشالا خدا دلتو شاد کنه و هر چی میخوای بهت بده 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مادر شما چه اخلاقی داره شاید خیلی خوب و مهربونه مادری که جلو همه منو نازا خطاب میکنه و سر ع ...

سلام عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم انشاءالله صحیح و سالم بدنیا بیاد

اتفاقا منم میخواستم بگم به خانواده ات نگو که خوشحاليت خراب نکنن مهم خودت و شوهرت هستین و نینی گلت بیخیال بقیه

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
سلام عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم انشاءالله صحیح و سالم بدنیا بیاد اتفاقا منم میخواستم بگم به خ ...

مرسی عزیزم 

ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

سلام عزیزم کلی تبرییییییک.منم دیروز صبح بیبی چک گذاشتم مثل مال شما کمرنگ بود تاپیک گذاشتم با عکسش بچه ها گفتن مثبته و بورو آزمایش سریع رفتم آزمایشگاه یک ساعتم نشد جواب داد گفت مثبته.فقط اشک میریختم.نینینه من دو هفته از نینی شما کوچیکتره.ایشالله هردوشون سالم به دنیا بیان و ایشالله همه ی منتظرا دلشون شاد بشه.

و خدایی که در این نزدیکی است.....
قلبش چقدر طول ميكشه تاتشكيل بشه

هفته 6 هفته ای هست که اصولا قلب تشکیل میشه. اما دیده شده که دیرتر هم تشکیل بشه. چون لقاح دیر انجام شده. معمولا تا هفته 9 تشکیل میشه دیگه. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
نمیدونم مادر شما چه اخلاقی داره شاید خیلی خوب و مهربونه مادری که جلو همه منو نازا خطاب میکنه و سر ع ...

وای چ بد ...

گلم من گفتم مادرشوهرم این جوریه اخلاقش.بعد ب منظور بدیم نمیگه .. فقط میگه بزار بعده سه ماه بگو ... ولی من یجورایی لجم میگیره خخخ ...

خداروشکر مامانم خیلی آدم خوبیه😚

ان شالله ک نی نی شماهم صحیح و سالم بیاد بغلت😗😙

یه پسر دارم شاه نداره😍