2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همسرمم خیلی سخته همه همکارا ودوستاش تو فکر دومی هستن میان بهش میگن اونم ناراحت میشه. اوایل خیل ...

الهی غصه نخور 

خدا دوستون داره که ازتون امتحانای سخت میگیره 

حکمتشو قربون ایشاله این ماه بی بی مثبتو  بهت تبریک میگیم 

صبور باش و توکل کن  

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
الهی غصه نخور  خدا دوستون داره که ازتون امتحانای سخت میگیره  حکمتشو قربون ایشاله این ماه ...

خیلی ممنونم

والا اگه حرف مردم نبود ما با آرامش میرفتیم سراغ بچه

مامانم میگه اون روز چندتا از همسایه هاشون اومدن تبریک میگن. پرسیده برا چی؟ گفتن شادی بارداره! مامانم گفته نه هنوزنمیخواد. 

دیگه کار از فامیل گذشته به همسایه ها کشیده.

مادرشوهرمم که از یه طرف رو مخ منه. میگه نذار نسلتون منقرض بشه!!!    مثل اینکه عروسای دیگه 3 تا  3 تا آوردن چه گلی به سرش زدن

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم
خیلی ممنونم والا اگه حرف مردم نبود ما با آرامش میرفتیم سراغ بچه مامانم میگه اون روز چندتا از همسای ...

میفههم منم یسال ونیم منتطر بودم وهمیشه میگفتم دلمون بچه نمیخواد 

کاملا درکت میکنم بفکر بچه نباش وشاد زندگی کن و همزمان درمانتو ادامه بده وقتش که بشه حدا بهتون میده من به این حرف ایمان دارم 

فقط توکل کن بخدا 

حرفای بقیه ام برات مهم نباشه

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
خیلی ممنونم والا اگه حرف مردم نبود ما با آرامش میرفتیم سراغ بچه مامانم میگه اون روز چندتا از همسای ...

به منم چند بار در مورد نسل  و اینا گفتن ، یه بار دیگه داغ کردم جواب دادم

گفتم حالا مگه نسل چی میخواد منقرض شه! دایناسور به اون عظمتش منقرض شد هیچ اتفاقی نیوفتاد شما نگران نسل درپیت خودتونین؟!!!

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
به منم چند بار در مورد نسل  و اینا گفتن ، یه بار دیگه داغ کردم جواب دادم گفتم حالا مگه نسل چی ...

خوب کردی 

منم اینبار همینو میگم 

اما خداکنه این ماه باردار بشم. چون دکتر وقت عمل هیسترو داده بهم. خودم نمخیوام برم اما شوهرمدست بردار نیست میگه بیام با دکترت حرف بزنم اگه لازمه برو عمل. نمخوام برای سومین بار برم عمل. هم سنای من هنوز ازدواج نکردن.شکم من بریده شده

شادی یه تعداد سوره یوسف بود که با بچه های اینجا خوندیم نفری 4 0 تا افتاد

من ماه پیش خوندم

اگه مثبت باشه به نظرم تاثیر اون بوده

وگرنه این همه ساللللللللللللللل ...

شادی یه تعداد سوره یوسف بود که با بچه های اینجا خوندیم نفری 4 0 تا افتاد من ماه پیش خوندم اگه مثبت ...

یه لیست از نذرهایی دارم که کردم

نذر امام رضا

نذ ر امام زاده های شهر

نذر شهدا

نذر سفره برای حضرت رباب

نذر شیر برای علی اصغر

گوسفند قربونی برای بهزیستی

و چله یاسین گرفتم

همه اینا هست اما باید خدا بخواد

شب عاشورا پیش دسته کلی گریه کردم. به حضرت ابوالفضل گفتم نذار بنده ها حرف دلم رو بشنون خدا میدونه تو دل من چه خبره

هیچ کدوم از اینارو هیچ کس نمیدونه. نه مامانم نه همسرم

یه لیست از نذرهایی دارم که کردم نذر امام رضا نذ ر امام زاده های شهر نذر شهدا نذر سفره برای حضرت ...

منم کلی نذر و چله داشتم ولی جواب نداده بود

شما که همه رو امتحان کردی اینم امتحان کن ایشالا جواب میده