2777
2789

امسال سال آخرم راحت میشم ولی از کلاس سوم و چهارم به بعد عذاب های من شروع شد بچه های مدرسه تحقیرم میکردم یسری هاشون البته محل نمیذاشتن بهم با اینکه درسم هم خیلی خوب بود همیشه تحقیر میشدم😥😢توی راهنمایی هم بدتر خودتون مدرسه دخترونه رو می‌شناسید دیگه میدونید چطوریه جوش منم لال و بی زبونم کلا جلوی بقیه اینقدر توی این ۸ ۹ سال اذیت شدم خدا میدونه فقط دبیرستان هم باز یکم کمتر شد ولی بازم تحقیر ها ادامه داشت مثلا دوستم جلوی بقیه تحقیرم کرد سرم داد زد ولی من هیچی نتونستم بهش بگم😭💔

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی منم از دوستای دوران راهنماییم متنفرمممممممم همشون خ.راب و حسووووودددد

برعکس دبیرستان ماه بودن دوستام هنوزم باهاشون در ارتباطم🥲🫶🏻

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

یعنی چی که کتک میخوردم واقعا 

مدرستون مدیر معلم نداشت؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یعنی چی که کتک میخوردم واقعا مدرستون مدیر معلم نداشت؟

یاد کیدراما افتادم تهشم یه پسر خوشگل غاشق دختره میشه دیگه کسی نمیتونه به دختره چیزی بگه  

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

منم ساکتم ولی انتخاب خودمه چون حال نمیکنم با بچه‌ها و اجازه هم نمیدم نزدیک بشن بهم

اگه هم تایپتن باهاشون حرف بزن اگه نه که دیگه نظرشون اصلا نباید برات مهم باشه

مگه قراره همه شر و شیطون باشن؟

اگه با اعتماد به نفس باشی ، سکوتتو پای غرورت میذارن و ازت حساب میبرن

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
عین خیالشون نبود چون مدرک نداشتم خدا لعنتشون کنه😭💔

چه قدر احمقن خدایا😑😑😑😑😑تو هم مثل صگ میزدیشون اونا هم مدرک نداشتن

مگه دادگاهه که مدرک بیار مدیر وظیفشه گوش کنه یعنی عقل که دیگه داره چرا باید الکی پاشی بدی بگی کتکت زدن 

خدا لعنتش کنه احمق رو 

برو آموزش پرورش منطقتون غلط کردن هر کاری دیدن بکنن ساختمونو آتیش بزن اگه کاری نمیکنن

به مامان بابات گفتی؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

چه قدر احمقن خدایا😑😑😑😑😑تو هم مثل صگ میزدیشون اونا هم مدرک نداشتنمگه دادگاهه که مدرک بیار مدیر و ...

اتفاقا ازشون عکس داشتم ولی بازم اهمیت ندادم و اینکه زورم بهشون نمی‌رسید واقعا یبار کنار سینم رو بشگون گرفته بودن تا یه ماه کبود بود و درد میکرد😭💔کاش بمیرن واقعا حالم ازشون بهم میخوره خدا کنه مرده باشن آرزومه 

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘