2777
2789
نه بابا عزیزم ادیب و فرهیخته کجا بود😅 دیگه یه دل داریم و یه ادبیات😊 لطف داری شما❤😙😙😙 پس توام خ ...

فداي دلت ❤️❤️❤️

شب سراب كه انقدر روي مخم بود كلش رو كامل كامل يادمه 😁 

حالا خدا كنه حداقل يك نفر با اين تاپيك بفهمه شب سراب جلد دومش نيست 

مردا انقدر از خودشون دفاع نميكنن كه زنا ازشون دفاع ميكنن به خدا

دقیقا😂

به‌خدا نامزد من برادرش جدا شده بود می‌گفت تقصیر برادرم بوده. حالا اگه با خواهرش صحبت می‌کردم احتمالا می‌گفت تقصیر دختر‌ه‌ی سرتق بوده داداشم خیلی خوبه😐😂

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداي دلت ❤️❤️❤️ شب سراب كه انقدر روي مخم بود كلش رو كامل كامل يادمه 😁  حالا خدا كنه حداقل يك ...

خدا نکنه مهربون😍😍😙😙

آره اون رو مخ بود ولی متاسفانه من حافظه‌م اندازه شما خوب نیست اونقدا یادم نیست😀

یه نفرم بفهمه تو رسالت خودتو انجام دادی😁😀

دقیقا😂 به‌خدا نامزد من برادرش جدا شده بود می‌گفت تقصیر برادرم بوده. حالا اگه با خواهرش صحبت می‌کرد ...

داداش من ١٩ سالشه سر جريانه اتنا ميگفت هر چي فك ميكنم نميتونم بفهمم يا حتي تصور كنم كه چطوري با يه بچه ميتونن اون كار رو بكنن..جدا از قتل...يه پسر ١٩ ساله ! چه جوري وجدانشون  اجازه ميده ! چي يه بچه تحريكشون ميكنه!

داداش من ١٩ سالشه سر جريانه اتنا ميگفت هر چي فك ميكنم نميتونم بفهمم يا حتي تصور كنم كه چطوري با يه ب ...

واا خوب عزيزم معلومه به خاطر بي حجابيش بوده ديگه 😐 برو به داداشت بگو بدونه. 

داداش من ١٩ سالشه سر جريانه اتنا ميگفت هر چي فك ميكنم نميتونم بفهمم يا حتي تصور كنم كه چطوري با يه ب ...

دقیقاااا! واللا مردا شاکی‌تر بودن. من هیچ مردی رو ندیدم حتی یه ذره اونو درک کنه. جز تتلو که ربطش داد به حجاب😐 که اونم انتظاری ازش نداریم یه تخته‌ش کمه کلا!😂😂😂