مردا انقدر از خودشون دفاع نميكنن كه زنا ازشون دفاع ميكنن به خدا
دقیقا😂
بهخدا نامزد من برادرش جدا شده بود میگفت تقصیر برادرم بوده. حالا اگه با خواهرش صحبت میکردم احتمالا میگفت تقصیر دخترهی سرتق بوده داداشم خیلی خوبه😐😂
حیف بود مردن بیعاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا😂 بهخدا نامزد من برادرش جدا شده بود میگفت تقصیر برادرم بوده. حالا اگه با خواهرش صحبت میکرد ...
داداش من ١٩ سالشه سر جريانه اتنا ميگفت هر چي فك ميكنم نميتونم بفهمم يا حتي تصور كنم كه چطوري با يه بچه ميتونن اون كار رو بكنن..جدا از قتل...يه پسر ١٩ ساله ! چه جوري وجدانشون اجازه ميده ! چي يه بچه تحريكشون ميكنه!
داداش من ١٩ سالشه سر جريانه اتنا ميگفت هر چي فك ميكنم نميتونم بفهمم يا حتي تصور كنم كه چطوري با يه ب ...
دقیقاااا! واللا مردا شاکیتر بودن. من هیچ مردی رو ندیدم حتی یه ذره اونو درک کنه. جز تتلو که ربطش داد به حجاب😐 که اونم انتظاری ازش نداریم یه تختهش کمه کلا!😂😂😂
حیف بود مردن بیعاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤