2777
2789

تًو رمان هاي  جديد هم به سبك جديد اين طرز فكر افتضاح هس...من أتكين حمزهلو رو قبلا دوس داشتم ولي تابستون يه كتاب خوندم ازش قصه ي ناتمام...مسخره و توجيه كثافت كارياي مردا به معني كلمه...زن متوجه ميشه كه يه دختر به خونه ش با  شوهرش رفت و امد داره وقتي كه اون سفره...بعد اخر داستان متوجه ميشه وقتي اون دختره رفته خونش شوهره اصلا كاريش نكرده فقط خواسته مچش رو بگيره و گوشيش رو بگرده كه متوجه شه از طرف زنش بود...خب حالا حتما بايد ميومد خونش؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره استارتر جون درست میگی. خب هروقت دیدی کسی اینو گفت روشنش کن که اشتباه می‌کنه.  من شب سرابو ...

بارك الله به شما فرد اديب و فرهيخته 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😘😘😘

من راهنماي بودم اولين بار خوندم ولي بامداد خمار رو چند بار ديگه هم خوندم. شب سراب رو هم دوستم امشب گفت جلد دومه بامداد خماره و من بعد كلي بحث و حرص خوردن اينجا تاپيك زدم تا بگم جلد دومش نيست 😁

بارك الله به شما فرد اديب و فرهيخته 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😘😘😘 من راهنماي بودم اولين بار خوندم ...

نه بابا عزیزم ادیب و فرهیخته کجا بود😅 دیگه یه دل داریم و یه ادبیات😊 لطف داری شما❤😙😙😙

پس توام خیلی وقت پیش خوندی عزیزم. آفرین به حافظه‌ت چقدر خوب یادته!👏👏👏👏👌👌👌

خیلی خوب کردی تاپیک زدی. من همیشه از اینجور تاپیکا استقبال می‌کنم که یه اشتباه رایجو گوشزد و تصحیح می‌کنن.

بازم از این کارا بکن😙

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
ی رمان فوق العاده زیبا و طولانی و عاشقانه بهم معرفی کنید 😚😚😚

همين افسانه شيدايي كه گفتم 😁 اگر بد بود هرچي خواستين بهم بگين. من داشتم نميدونم به كي دادم بهم برنگردونده 😢 دلم هم نمياد دوباره بخرم. تا جايي كه يادمه گرون بود چون صفحاتش زياده. البته الان وسوسه شدم برم بخرم ☺️

دقيقا خيلي خسته شدم...بعد تصورش از امريكا فيلم فرار از زندان بود فقط.

آخ که چقدر ناامیدکننده‌ و انرژی‌گیرن این آدما. خدا کنه یه کم آگاه بشن.

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤