2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میکفتن از زبون مرد داستانه که الان اسمش یادم رفته  منم اینو شنیدم که ادامه بامداد خماره

اسمش رحیمه من بامداد خمارو خوندم دومی رو نخوندم

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
یادش بخیر بامداد خمار رو دوم دبیرستان خوندم،شب امتحان شیمی ترم،همینجوریم گریه کردم تا صبح  

😂😂😂😂😂😂😂😂

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
اصلا توجیهات و مزخرفاتش قابل باور نبود

استدلال نويسنده اش اين بود كه محبوب قشر كارگر رو زيرسوال برده و اين ميخواد توجيه كنه و ازشون دفاع كنه. ولي كارش خيلي زشت بود. با توجيهات به قول شما غيرقابل باور

چرا همه ميگن جلد دوم بامداد خماره. 😫 من خيلي حرصم ميگيره اينجوري ميگن

منم ی چیزایی راجبش شنیدم.کلا جلد اولو برده زیر سوال.کاش کامل بخونمش.خیلی دوس دارم.ولی دخترخالم.میگفت مثل این زن و شوهرای دادگاه هرکدوم حق رو به اون یکی داده آخرم داستان همینجوری مونده دیگه

نويسنده از اون دسته زنايي هس كه كلا نميخواد باور كنه كه مردا گناهكار يا مقصرن همه چيز تقصير زناس...نمونه خانمي كه تًو تاپيك من ميگفت تجاوز به اتنا و ستايش و...نتيجه بدحجابي زن هاس و مرداي بيچاره رو تحريك ميكنن و اونا جايي ندارن خودشون رو خالي كنن...خوبه تتلو يادشون داد يه چيزي..

استدلال نويسنده اش اين بود كه محبوب قشر كارگر رو زيرسوال برده و اين ميخواد توجيه كنه و ازشون دفاع كن ...

هر قشری ادم درست و نادرست داره،از کارگر تا دکتر مهندس و... 

Something good is going to happen
نويسنده از اون دسته زنايي هس كه كلا نميخواد باور كنه كه مردا گناهكار يا مقصرن همه چيز تقصير زناس...ن ...

آره واقعا. آدم وقتي صحبت اين زنا رو ميشنوه از اينكه خودش زنه خجالت ميكشه. آخه انسان انقدر خودفروخته؟

هر قشری ادم درست و نادرست داره،از کارگر تا دکتر مهندس و... 

به نظر منم هيچ ربطي به سطح مالي نداره، رحيم كلا آدم نبود، و فكر نميكنم قصد نويسنده ي بامداد خمار توهين به اون قشر بوده باشه.

استدلال نويسنده اش اين بود كه محبوب قشر كارگر رو زيرسوال برده و اين ميخواد توجيه كنه و ازشون دفاع كن ...

ما کارگر داریم که خیلیم خوبه و بااخلاق و خانواده دوسته.به نظرم هرچیزی برمیگرده به ذات آدمی.من جلد اول رو خوندم مشکل محبوبه نشون دادن قشر کارگر جامعه نیست اصلا