2777
2789
عنوان

بی معرفتی دوست

320 بازدید | 8 پست

هفته پیش ما پشت موتور بودیم، با ماشین یک نفر زد بهمون و بینی من بدجور شکست و کج شد، چند روز که درد شدید داشتم تا بلاخره عمل کردم و جا انداختمش، همه اومدند سرم ولی دوستام با اینکه خبر داشتند نه تماس گرفتند نه اومدند سر بزنند بهم، فقط یکیشون در حد سی ثانیه باهام حرف زد و انگار زوری تماس گرفته بود، یکی دیگشونم پیام داد، من همیشه موقع عمل و بیماریاشون بهشون سر میزدم و حسابی جویای حالشون میشدم، انگار اینا ما را آدم حساب نمیکنند، به شوهرم میگم فکر میکنم چون همشون وضع مالیشون بهتر از ماست اینطوری میکنند. ولی کاری ندارم خیلی دلم شکست سر این موضوع😭کاش یه چیزی میگفتید آروم میشدم😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چو د قین دوستات اشکال نداره شاید تصادف قسمت بوده که رفیقات رو بشناسی

شاید فکر کنید من ضعیفم ولی واقعا چشم به راه تماسشون بودم، حتی یکیشون عمل ساده انجام داده بود من واسش شیرینی بردم و رفتم سرش😞

چقد جالبه امروز و دیروز انقد تاپیک از بی معرفتی دوستا میبینم 

اسی دقیقا برا منم مسئله ای پیش اومده 

جریانش تو. تاپیکای قبلم هست ، اگه خواستی بخون 

میدونی آدما بی معرفت شدن ، بدرد نخور و نمک نشناس شدن 

البته دست خودشونم نیستا ، شرایط زندگی بد شده ، زندگی سخت میگذره براشون ، درگیر مشکلاتشونن،  بی رحم شدن و سنگدل 

مشکل از من وشما نیس 

بیشعوری و نمک نشناسی اوناس 

خودتو بخاطر همچین چیز بی ارزشی اذیت نکن 

هر آدمی یه تاریخ انقصایی داره 

همشون رفتنی آن 

تنها کسی گه میمونه برات خودتی 

پس با خودت مهربون باش

شاید فکر کنید من ضعیفم ولی واقعا چشم به راه تماسشون بودم، حتی یکیشون عمل ساده انجام داده بود من واسش ...

نه تو ضعیف نیستی 

برای آدمای بی ارزش دلسوزی کردی ...... درک میکنم من وقتی یه سرماخورده ساده میشم دلم میخواد همه دورم بگردن😁

چقد جالبه امروز و دیروز انقد تاپیک از بی معرفتی دوستا میبینم اسی دقیقا برا منم مسئله ای پیش اومده جر ...

اخه خدا را شکر دوستای من به شدت شرایط زندگی اوکی دارند فقط چیزی که هست منفعت و پول طرفشون واسشون خیلی مهمه، خدا را شکر ما هم شرایط زندگی اوکی داریم و جایگاه اجتماعی خودم کاملا عالی هست ولی باز هم به پای خونه و ماشین و ویلای اونها نمیرسیم. 

یعنی من صدمو واسشون گراشتم همه جا، همیشه به یادشون بودم ولی از این بی معرفتی واقعا دلم گرفت. 

چو د قین دوستات اشکال نداره شاید تصادف قسمت بوده که رفیقات رو بشناسی

شاید، نمیدونم، 

من واقعا دوسشون داشتم ولی اونا مارو زیاد صمیمی ندونستند با وجود رفت و آمد زیاد. ولی به خاطر این مساله دیگه دوست ندارم باهاشون برم و بیام. همیشه بهشون احترام گذاشتم، خب باغ و ویلا نداشتیم که کسیا دعوت کنیم ولی اگه رفتیم باغشون دست خالی نبودیم که….