2777
2789
عنوان

قبولی در آزمون تیزهوشان

848 بازدید | 16 پست

من امسال وارد سال نهم میشم و توی تابستان بعضی از درس های سال نهمو پیشخوانی کردم و میخوام شروع کنم به دوره درس های مهم هشتم ، میخواستم بدونم میتونید کمکم کنید چطور توی آزمون قبول بشم ؟ برنامه ریزی درسی دارم اما نمیدونم چه کتابایی رو بگیرم ، دوستام کلاس میرن اما من شرایطشو ندام میخواستم بدونم قبولیم چقدر ممکنه؟

عزیزم کتاب هوش کمپلکس و ۳۱ استان و اسمارتیز رو بگیر بخون تست بزن قبولی

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خواهر دوستم امسال دهم تیزهوشان قبول شده این کارا رو کرده بهت میگم قول بده مو به مو اجرا کنی تا تو هم قبول بشی انشاالله 😍🙏

اولا از مهر آزمون قلم چی شرکت کن چون هم یه برنامه جامع و کلی داره که سردرگم نمیشی بعدشم سطح سوالاتشم واقعا خوبه و در حد تیزهوشان هست هم خیلی مرور داره حتما حتمااااااااا سعی کن آزمون ها رو تحلیل کنی چون تحلیل آزمون خیلی مهمه سعی کن از همون اول آزمون ها رو با جدیت بدی و خودت رو به برنامه آزمون ها برسونی اگه به برنامه به هر شرایط منطقی و جدی نه اینکه بهانه بیاری نرسونی خودتو میگم اگر مشکلی پیش اومد و خدای نکرده پرسیدی اصلاااا ناامید نشو چون جبرانی داره آزمون هاش هر دو هفته یکباه سعی کن هفته اول و هفته دوم تا سه شنبه همون مباحث بخونی و تست بزنی و چهارشنبه و پنجشنبه قبل آزمون مرور کنی  

بعدشم برای منابع برای سوالات درسی از کتاب آی کیو گاج (رنگ جلدش بنفشه) بخر و هماهنگ با آزمون های قلم چی مباحث بخون و تست بزن ازش 

برای استعداد تحلیلی هم کتاب هوش فرازمینیET خوبه برای کسایی که کلاس نمیرن درسنامه ساده و روان داره 

روش مطالعه هم الان بهت میگم چکار کنی💖

عزیزم من خواهر دوستم امسال دهم تیزهوشان قبول شده این کارا رو کرده بهت میگم قول بده مو به مو اجرا کنی ...

ممنون عزیزم ، فقط همین دو تا کتاب رو گرفته ؟ ۳۱ استان نداشته؟

اول برو بودجه بندی آزمون ببین از کجا تا کجاست بعدش هم فصل ها و مباحث رو به طور *مساوی* تقسیم بر ۱۰ کن یعنی هفته اول از شنبه تا پنجشنبه و هفته دوم از شنبه تا سه شنبه که میشه ۱۰ روز و تو این ۱۰ روز مباحث *درسی* رو کم کم پیش ببر و همراهش *نصف* تست های اون مبحث که تو کتاب آی کیو اومده همون لحظه که درسنامه خوندی بزن(تست ها رو یکی در میون بزن نصفش بمونه) و نصف دیگه رو بزار برای روزای بعد و تقسیم کن تا سه شنبه هفته دوم که روز آخر مطالعه هست تست از اون مبحث حتی مونده یه دونه تست داشته باشی که بزنی 

خلاصه همین جوری پیش برو تا سه شنبه بخون و همه رو تموم کن 

برای استعداد تحلیلی هم دو روز بیشتر وقت نداریم جمعه هفته اول و سه شنبه هفته دوم کل روز برای استعداد تحلیلی هست اینطوری جمعه هفته اول درسنامه ها بخون و نصف تست های اون درسنامه رو همون لحظه بزن بعد برو سراغ درسنامه بعدی و... کلا درسنامه های اون بودجه بندی آزمون  رو تموم کن همون جمعه هفته اول بعدش نصف تست ها رو بزار برای چهارشنبه هفته دوم که اون موقع که سرت خلوت تره و مبحث درسی نداری بزنی 

و در نهایت پنجشنبه قبل آزمون هم آزمون مشابه پارسال که خود قلم چی تو سایتش گذاشته بزن و تحلیل کن و عصر پنجشنبه هم تحلیل آزمون قبلی که داده بودی رو بخون و مرور کن و خلاصه تبریک میگم تو آماده ای برای ترکوندن آزمون روز جمعه 😁😍

راستی روز جمعه که آزمون دادی تا اومدن نتایج آزمون استراحت کن بعد که نتایج و پاسخنامه اومد شروع کن به تحلیل کردن و حتما تا شب تمومش کن اینطوری که دفترچه آزمونی که دادی بردار و با ماژیک علامت گذاری کن یکی سوالاتی که درست جواب دادی شماره سوال سبز کن سوالی که اشتباه جواب دادی قرمز کن و سوالی که جواب ندادی زرد کن بعد هم از پاسخنامه تشریحی چک کن جواب سوالات رو و جواب سوالات اشتباه و پاسخ نداده رو جلوشون بنویس و اگه برای سوالاتی که درست جواب دادی تو پاسخنامه روش درست تر و کوتاه تری اومده بود اونم جلوی سوال درست بنویس 

راستی برای درس های محاسباتی جواب سوالات رو همون جا توی دفترچه و جلوس سوال تحلیل کن اگه جا نبود از این برگه کوچولو ها بزن و بنویس ولی برای درس های خفظی و خواندنی تو خود کتاب علامت بزن چون کتاب بیشتر میخونی و همش این مبحث میبینی برات تثبیت میشه نکته اش