2777
2789
عنوان

اونایی ک هیچ جوره نمیتونستن مهاجرت کنن ولی کردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 30 پست
وضع کشورو خبر دارم ولی اونور هم برات فرش قرمز پهن نکردن هزار برابر اینجا باید کار کنی و زحمت بکشی ای ...

قبول دارم . ولی منم همین جوری نمیخوام برم ک 

اینجا ی رشته خوب میخوام بخونم بعد برم . 

مشکل من اجازه ندادن پدر ومادرم تا ابدالدهر هست حتی اگه دکتر باشی یا حتی بالاتر .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع ولی شاید اون ۴۰ درصد ساپورتم کنه بقیه رو خودم باید حلش کنم 😕

عزیزم نمیدونم چرا متوجه منظور من نمیشی 

همین ک بابات اوکیه با این قضیه ۱۰۰هیج جلویی ازم 

مهم نیس کی پولشو میده 

من میگم خانواده م نزاشتن برم ی شهر دیگه برا دانشگاه و نمیزارن برم ی کشور دیگه تو بگو اصلا من ۱۰۰میبیارد پول تو جیبم باشه😂

میگی بدون اجازه برو.

نمیشه واقعا باید حامی داشته باشی و این حامی لزوما مالی نیس 

عزیزم نمیدونم چرا متوجه منظور من نمیشی همین ک بابات اوکیه با این قضیه ۱۰۰هیج جلویی ازم مهم نیس کی پو ...

خب مقاومت کن چون بعدها حسرت مهاجرت یا دانشگاه تو دلت میمونه   بخاطر اینکه بگن تو دختر خوبی هستی و هر چی خانواده میگن رو قبول میکنی ایندت رو خراب نکن       چند سالته

خب مقاومت کن چون بعدها حسرت مهاجرت یا دانشگاه تو دلت میمونه بخاطر اینکه بگن تو دختر خوبی هستی و هر ...

دانشگاه فرستادم آزاد شهر خودمون . 

البته بازم کنکور دادم امسال میرم تبریز  

مهاجرت راضی کردنش خیلی سخته مخصوصا با عقاید قدیمی شون 

من ۲۰سالمه

ی شهرستان اطراف تبریز ک با تبریز ۴۰ مین فاصله داره کارشون از این حرفا گذشته هر دو ۶۰ سالشونه

خواهری برادری چیزی نداری راضیشون کنه   بازم میگم نیازی نیس اونا رو راضی کنی زندگی خودته