2777
2789

سلام ما دیروز اولین بار رفتیم متخصص روماتولوژی که به مامان گفت پوکی استخوان دارن

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

گفت سه تا روش درمان هست انتخاب باشما

یا آمپول هر روز تزریق

یا قرص هفتگی

یا آمپول شش ماهه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

واقعا من نمیدونستم چی بگم

گفتم روش قرص هفتگی فوزامکس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مامان منم پوکی استخوان و روماتیسم داره دکتر خودس داروی مخصوص میده باید داروهارو بموقع بخورن مادرتون

قرص کلسیم و چن تا قرص دیگه میدن 

پودر سنجد و کشک و فندق برا پوکی استخوان خوبه 

برا پیشگیری هم که هر روز باید شیر و لبنیات بخوریم

خب مامان منم پوکی استخوان و روماتیسم داره دکتر خودس داروی مخصوص میده باید داروهارو بموقع بخورن مادرت ...

تزریق نکردن مامانتون

خب مامان منم پوکی استخوان و روماتیسم داره دکتر خودس داروی مخصوص میده باید داروهارو بموقع بخورن مادرت ...

این دکتر یهو گفت سه تا روش داره انتخاب با خودتون

نمیدونم

اینم گفت یه شب در میان کلسیم منیزیم

با قرص هفتگی

نه تزریقی نخاست

تزریق سخته به مدت ۲ سال هر روز تزریق مثل مدل انسولین

به نظر قرص بهتره

بنظرم آمپول روش تهاجمی باشه بازم از متخصص دیگه بپرس کدوم بهتره بستگی ب شدت پوکی استخوان مادرت داره ا ...

آره دیشب خوندم تزریقی ۶ ماهه عوارض زیاد داده

بادام هم دکتر گفت عالیه

لبنیات کم چرب هم روزانه مصرف بشه